Dyskusja na temat

Zmiana zasad naliczania zarobków Autorów Zaradni.pl

Witam, mam rozumieć, że osoby które w mniejszym lub większym stopniu przyczyliły/ przyczyniają się do "rozkręcania" portalu a z jakiś przyczyn mniej się udzielają nie będą brane pod uwagę? Bez sensu, a co w takim razie z ich zarobkami?

Ostatnio zmieniony: 2011-08-27 12:30:36

Przyłączam się do pytania Eiger gdyż poczułam się mocno zbulwersowana pomysłem ...

Ostatnio zmieniony: 2011-08-27 16:35:50

Tak zastanawiam się nad propozycją Marcina. Może to nie jest zły pomysł, bo pisząc więcej i dobrze będziemy więcej zarabiać. Tak przynajmniej w teorii powinno działać. Jeżeli wypracowalibyśmy stałą jakąś stawkę, to byłoby to o wiele lepsze niż to, co jest obecnie. Wielu z nas jest zawiedzionych i zrezygnowanych. Jednak może perspektywa stałego zarobku lub innej formy daje jakąś szansę na to, aby Serwis znów zaczął działać prężnie i przynajmniej większość z nas była zadowolona. wiadomo, że wszystkich się nie zadowoli. Jeżeli Marcin coś sensownego zaproponuje nam Autorom, to z przyjemnością powrócę na te strony i nadal będę wspierać nasz Serwis. Oczywiście nie muszą to być kokosy, ale nie może to być jałmużna. Takie zarobki są śmieszne i szkoda prądu od komputera ( po prostu więcej kosztuje ten prąd, który trzeba zużyć na napisanie dobrego tekstu, nie mówiąc już o poświęceniu czasu na napisanie). Chwali się, natomiast postawę Marcina, że informuje nas o swoich planach. Pozdrawiam gliwicka.

Ostatnio zmieniony: 2011-08-27 17:31:00

Uważam, że pomysł Marcina jest całkiem dobry. Jeszcze niedawno spora część autorów narzekała, że nie ma motywacji aby pisać nowe porady. Jeżeli pojawi się program: bardziej popularna porada = większy zarobek, pojawi się również motywacja. Każdy będzie chciał napisać najlepszą poradę, aby więcej zarobić. Dla mnie bardzo sensowny pomysł. ;-)

Ostatnio zmieniony: 2011-08-28 19:35:29

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 25.03.2011
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚ać‡ lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem