Dyskusja na temat

Zmiana zasad naliczania zarobków Autorów Zaradni.pl

Nowy kształt serwisu dopiero powstaje (w mojej głowie). Na początek mogę powiedzieć jedno. Zdecydowanie zawężona zostanie grupa Autorów, którzy będą partycypowali w Programie Udziału w Zyskach Zaradni.pl. Tylko najlepsi merytorycznie i najbardziej aktywni Autorzy będą otrzymywali wynagrodzenie.

To jedyny sposób, aby podnieść zwiększyć zarobki poszczególnych Autorów, a jednocześnie podnieść jakość pisanych porad.

Ostatnio zmieniony: 2011-07-07 09:38:39

W mojej ocenie w większości przypadków, pojęcie niskiej , czy wysokiej jakości porad nie istnieje.
Mądrej głowie dość po słowie, a nierozumnej i powieści będzie mało.
Pisanie poematów nie oznacza podniesienia jakości, a ludzie w sieci szukają konkretów, najlepiej prosto i treściwie opisanych. Również pojęcie aktywności jest względne, bo wniesie niewiele, a konkrety zawsze łatwiej sprzedać. Jednak jeśli wiesz i umiesz napisać sam o wszystkim to po ci autorzy wogóle mają być potrzebni !!!

Ostatnio zmieniony: 2011-07-09 23:50:47

A ja jedyne czego oczekuję to zmniejszenia minimalnej kwoty wypłat do 50 złotych, żebym mógł zabrać z serwisu to na co zapracowałem.

Ostatnio zmieniony: 2011-07-13 23:50:13

Jak zrobić pyszne ciasto zebra ? 703 odsłony - 2.24 PLN
zawrotny zarobek..podkreślam,że około połowę kwoty zarobiłam nim spadły zarobki ...dokładnie Marcinie PO CO CI AUTORZY w ogóle ?

Ostatnio zmieniony: 2011-07-14 16:49:40

Niby uczciwie, wszystko się zgadza - 50% zarobków dla autorów według "zasług". No ale wygląda na to, że system się nie sprawdza. Może warto pomyśleć o tym, żeby np. zyski autorów którzy mają np. 1 - 3 porady i nie logowali się np. od pół roku podzielić między pozostałych bardziej aktywnych użytkowników? Obawiam się, że bez jakiejś reformy to wszystko umrze śmiercią naturalną.

Ostatnio zmieniony: 2011-07-15 07:21:16

Dokładnie, bez szybkiej reakcji może to upaść śmiercią naturalną...

Ostatnio zmieniony: 2011-07-15 15:31:40

Mi trzeba jeszcze 11 zł i fajrant . Później być może się zaangażuje jak się coś zmieni , a jak nie to tylko odbiorę kolejną wypłatę za 2 lata ;)

Ostatnio zmieniony: 2011-07-17 11:03:09

Chyba nikt nie ma wątpliwości, że obecny model rozliczeń się nie sprawdził. Wszyscy narzekają. Trzeba go zmienić.
kwestia może nawet roku.

Witajcie :-)

Wpadłem zobaczyć co tu się dzieje. Ja nie narzekam. Dawno zabrałem swoje porady - poczekałem aż znikną z wyszukiwarki i wykorzystałem. Pięknie zarabiają na siebie (przede wszystkim dzięki programom partnerskim), piszę kolejne - na własne konto. Kontroluje statystyki, zarobki ... wszystko. Efekty znacznie (kilkunastokrotnie) lepsze niż przez cały okres bytności w Zaradnych (nie liczę, ale chyba przez dużo krótszy czas). A strona bez pozycjonowania, wielkiej reklamy, szumu. Naturalny ruch z wyszukiwarki. Linka nie podaję - nie chcę się tak reklamować (spamować)

Panie Marcinie - do zapowiadanych zmian portal sporo zarobi. Autorzy z pewnością dużo mniej. Szkoda, że tak rozwinięty serwis trwa wyłącznie siłą rozpędu. W którymś momencie zacznie spadać..

O wyzerowaniu mojego konta (było około 35 zł) pamiętam. Właściwie powinienem pieniądze otrzymać lub mieć na koncie Zaradnych, mimo usunięcia porad. Ale nieważne - odrobiłem to :-) Jeśli jest taka opcja - proszę o dopisanie tej kwoty do kont wybranych przeze mnie użytkowników. Może pomogę komuś uzyskać minimum do wypłaty? Oczywiście jawnie - z informacją na forum.

Pozdrawiam wszystkich

Ostatnio zmieniony: 2011-07-22 01:29:46

Jak nie chcesz spamować, poślij mi na mejla link :)
mateusz135792468@o2.pl

Ostatnio zmieniony: 2011-07-22 10:52:11

Ten serwis jeszcze żyje?
Wczoraj był piątek, zarobki nie zaktualizowały się...

Ostatnio zmieniony: 2011-07-23 10:26:37

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 25.03.2011
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚ać‡ lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem