Mam do Was pytanie. Jak działają nowe Profile Autora - czy są korzystne? Na pewno są tam jeszcze jakieś błędy. Chodzi oczywiście o publikowane Aktualności.
Ostatnio zmieniony: 2011-01-18 15:28:45
Myślę że są dobre. Mi osobiście bardzo się podobają. Za to myślę, że dobrze byłoby dodać więcej statystyk do "Moje zarobki". Kilka propozycji było już w innym temacie. I jeżeli jeszcze można coś udoskonalić, to dodać kategorię "Samorozwój". Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony: 2011-01-18 18:01:19
A ja myślę, że trzeba zwracać uwagę na akceptowane porady :) http://www.zaradni.pl/porada/4458,jak_przepyszny_chlebek_owsiany Porada z takim tytułem na głównej stronie zaradni.pl? O co chodzi w tym tytule? Dowiem się z niej jak go zrobić, czy jak smakuje? Coś takiego odstrasza ludzi... I jeszcze jedna sprawa: porady zawierające błędy ortograficzne. Owszem zdarza się i mi popełniać owe błędy, jednak wg mnie przy akceptacji powinno być to jakoś sprawdzone. Tyle ode mnie, jak na razie :)
Ostatnio zmieniony: 2011-01-25 00:41:44
Witam. Co prawda dopiero kilka dni temu zarejestrowałam się na tej stronie, ale tym co lekko mnie hmm odstrasza? nie wiem czy to dobre słowo, w każdym razie nie podoba mi się niezbyt częsta aktualizacja licznika odwiedzin. W porównaniu z innymi portalami zarobkowymi, tu idzie to naprawdę w powolnym tempie. Ale generalnie samą idee zaradni uważam za genialny pomysł ;)
Ostatnio zmieniony: 2011-01-25 10:43:40
Ja bym za to z chęcią zobaczył wykres zarobków od czasu.
Ostatnio zmieniony: 2011-01-25 14:39:15
bardzo ciekawa propozycja. Tylko wtedy pewnie zarobki musiałyby być naliczane regularnie, żeby wykres miał sens.
Ostatnio zmieniony: 2011-01-25 15:20:47
Witam
Ja mam parę uwag odnośnie strony głównej.
Uważam iż porady promowane powinny zmieniać się znacznie szybciej. Cały czas na stronie porady jak i w zakładce najlepsze znajdują się te same porady już po tygodniu nie mogę patrzeć na to spaghetti i tortille :) Może zrobić porady najlepsze w tym tyg lub coś takiego powinny się to jak najczęściej zmieniać.
Wiem iż jest to problem ale kolejnym punktem jest aktualizowanie wyświetleń porad powinno być ono znacznie częstsze napisałem ok 20 porad i nie widzę efektów brakuje mi motywacji :(
Może jeszcze dorzucić możliwość oceniania porad nie zalogowanym użytkownikom. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony: 2011-02-01 13:39:48
Jestem nowy, ale też się wypowiem. Zarejestrowałem się kilka dni temu i odczuwam 'zamulenie' w wielu kwestiach. Najbardziej rzuca się w oczy długi czas oczekiwania na akceptacje artykułu i rzadka aktualizacja licznika odwiedzin. Portal ma potencjał, a te rzeczy jednak zniechęcają.
Ostatnio zmieniony: 2011-02-09 18:41:35
> @RobertCh: > Jako że temat dotyczy tego, co udoskonalić to brakuje w zakładce "Moje wypłaty" statusu "tak", nawet po otrzymaniu wypłaty;) Ale to taka drobnostka ;) >
oczywiście, też widzę ten problem inny problem to, że przy próbie zlecenia drugiej wypłaty, system powiadomił mnie, że moje dane nie zostały zweryfikowane - a mam maila od samego prezesa z podziękowaniem za weryfikację danych
Ostatnio zmieniony: 2011-02-15 21:28:27
no to ja poruszę dość poważny temat. Chyba przyszedł czas na zmianę serwera... Niedługo dobijemy do 5000 porad. Strona ładuje się coraz wolniej, żeby dojść od strony głównej np do sekcji zarobków trzeba poświęcić ponad minutę. Potrzeba lepszego serwera. Bo jeśli jeszcze przybędzie użytkowników i porad to będzie naprawdę źle..
Ostatnio zmieniony: 2011-01-18 15:28:45
I jeżeli jeszcze można coś udoskonalić, to dodać kategorię "Samorozwój".
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony: 2011-01-18 18:01:19
http://www.zaradni.pl/porada/4458,jak_przepyszny_chlebek_owsiany
Porada z takim tytułem na głównej stronie zaradni.pl? O co chodzi w tym tytule? Dowiem się z niej jak go zrobić, czy jak smakuje? Coś takiego odstrasza ludzi...
I jeszcze jedna sprawa: porady zawierające błędy ortograficzne. Owszem zdarza się i mi popełniać owe błędy, jednak wg mnie przy akceptacji powinno być to jakoś sprawdzone.
Tyle ode mnie, jak na razie :)
Ostatnio zmieniony: 2011-01-25 00:41:44
Co prawda dopiero kilka dni temu zarejestrowałam się na tej stronie, ale tym co lekko mnie hmm odstrasza? nie wiem czy to dobre słowo, w każdym razie nie podoba mi się niezbyt częsta aktualizacja licznika odwiedzin. W porównaniu z innymi portalami zarobkowymi, tu idzie to naprawdę w powolnym tempie. Ale generalnie samą idee zaradni uważam za genialny pomysł ;)
Ostatnio zmieniony: 2011-01-25 10:43:40
Ostatnio zmieniony: 2011-01-25 14:39:15
Tylko wtedy pewnie zarobki musiałyby być naliczane regularnie, żeby wykres miał sens.
Ostatnio zmieniony: 2011-01-25 15:20:47
Ja mam parę uwag odnośnie strony głównej.
Uważam iż porady promowane powinny zmieniać się znacznie szybciej.
Cały czas na stronie porady jak i w zakładce najlepsze znajdują się te same porady już po tygodniu nie mogę patrzeć na to spaghetti i tortille :) Może zrobić porady najlepsze w tym tyg lub coś takiego powinny się to jak najczęściej zmieniać.
Wiem iż jest to problem ale kolejnym punktem jest aktualizowanie wyświetleń porad powinno być ono znacznie częstsze napisałem ok 20 porad i nie widzę efektów brakuje mi motywacji :(
Może jeszcze dorzucić możliwość oceniania porad nie zalogowanym użytkownikom.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony: 2011-02-01 13:39:48
Ostatnio zmieniony: 2011-02-09 18:41:35
inny problem to, że przy próbie zlecenia drugiej wypłaty, system powiadomił mnie, że moje dane nie zostały zweryfikowane - a mam maila od samego prezesa z podziękowaniem za weryfikację danych
Ostatnio zmieniony: 2011-02-15 21:28:27
Chyba przyszedł czas na zmianę serwera... Niedługo dobijemy do 5000 porad. Strona ładuje się coraz wolniej, żeby dojść od strony głównej np do sekcji zarobków trzeba poświęcić ponad minutę.
Potrzeba lepszego serwera. Bo jeśli jeszcze przybędzie użytkowników i porad to będzie naprawdę źle..
Ostatnio zmieniony: 2011-02-15 23:01:35