Dzięki za info o problemie z widgetem. Wrzuciłem go na listę rzeczy do sprawdzenia.
Ostatnio zmieniony: 2010-12-20 12:16:24
Być może źle popatrzyłem, ale ranga mi już wskoczyła w widgecie więc wszystko jest okej.
Ostatnio zmieniony: 2010-12-20 12:19:41
Mam taką sugestię: gdy oglądam czyjś profil, porady wyświetlają mi się od najnowszej do najstarszej. Może wprowadzić jakiś link sortujący, który ustawiłby porady od najwyżej ocenianej do najniżej ocenianej?
Ostatnio zmieniony: 2010-12-27 18:44:38
Moim zdaniem sortowanie od najnowszej do najstarszej porady jest najlepsze :)
Ostatnio zmieniony: 2010-12-27 22:10:01
> @kipi999: > Moim zdaniem sortowanie od najnowszej do najstarszej porady jest najlepsze :) >
Może i jest, ale nie dla każdego ;) Chodzi mi o takie przyciski jak są na np. allegro, gdzie możesz sobie ustawić aukcje według ceny, daty zakończenia, nazwy, itp.
Ostatnio zmieniony: 2010-12-27 22:22:25
Uważam, że wspaniale byłoby gdyby obok każdej z naszych porad była różnica zarobku między ostatnią aktualizacją. Dzięki temu łatwo można byłoby zaobserwować, która porada zarabia dla nas, i którą warto promować,a która nie.
Ostatnio zmieniony: 2010-12-28 18:41:09
Jako że temat dotyczy tego, co udoskonalić to brakuje w zakładce "Moje wypłaty" statusu "tak", nawet po otrzymaniu wypłaty;) Ale to taka drobnostka ;)
Ostatnio zmieniony: 2011-01-07 16:00:14
Cześć Wszystkim, ja otrzymałam takie pytanie od mojej znajomej, czy musi się rejestrować, żeby dodać komentarz albo ocenę? Odpowiedziałam jej, że tak, bo to jest warunek, by móc być aktywnym na Serwisie. Zapytała dalej. Ale po, co ma się tam rejestrować, jak nie będzie pisać żadnych porad, ale chciałaby uczestniczyć w wypowiadaniu się. Mam pytanie, czy nie można byłoby przy rejestracji dać takie opcje: "chcę się zarejestrować", " nie tylko komentarze i ocena". Spotkałam się już z kilkoma takimi pytaniami. Czy musi być rejestracja? Potem pełno mamy takich zerowych. Może to jakoś podzielić na grupy? Pozdrawiam Forumowiczów.
Ostatnio zmieniony: 2011-01-07 21:22:19
Witam, sądzę, że powinny zostać dodane dwie funkcje dotyczące edycji. Po pierwsze, przycisk umożliwiający przesunięcie wyżej/niżej pozycje w "Liście potrzebnych rzeczy" i "Uwagach i ostrzeżeniach". Po drugie, użyteczną funkcją byłaby edycja porad, które opublikowaliśmy i są w kolejce do sprawdzenia. Niektóre błędy czasem można wykryć dopiero po publikacji. Przed chwilą napisałem poradę dotyczącą tworzenia "elfitki" w Photoshopie (po publikacji wpisałem to hasło w Google i zorientowałem się, że poprawna forma to "elfka"- mam nadzieję, że błąd zostanie poprawiony przez osobę sprawdzającą).
Ostatnio zmieniony: 2011-01-09 16:25:18
OrzelPl - ciekawe uwagi - masz w pełni rację. Dodam je do listy rzeczy do zrobienia.
Gliwicka - konieczność rejestracji ma dobre i złe strony. Z jednej strony ogranicza spam i uwiarygadnia (chociaż trochę) oceny i komentarze. Z drugiej utrudnia korzystanie z serwisu. Postanowiliśmy zrobić naprawdę prostą rejestrację, aby uczynić ją maksymalnie nieuciążliwą. Nie wiem, w jaki sposób można byłoby podzielić na grupy użytkowników portalu. Ktoś się może zarejestrować, aby oceniać porady i komentować, po czym pomyśli, że chętnie sam by coś opublikował.
Ostatnio zmieniony: 2010-12-20 12:16:24
Ostatnio zmieniony: 2010-12-20 12:19:41
Ostatnio zmieniony: 2010-12-27 18:44:38
Ostatnio zmieniony: 2010-12-27 22:10:01
Ostatnio zmieniony: 2010-12-27 22:22:25
Ostatnio zmieniony: 2010-12-28 18:41:09
Ostatnio zmieniony: 2011-01-07 16:00:14
ja otrzymałam takie pytanie od mojej znajomej, czy musi się rejestrować, żeby dodać komentarz albo ocenę? Odpowiedziałam jej, że tak, bo to jest warunek, by móc być aktywnym na Serwisie. Zapytała dalej. Ale po, co ma się tam rejestrować, jak nie będzie pisać żadnych porad, ale chciałaby uczestniczyć w wypowiadaniu się. Mam pytanie, czy nie można byłoby przy rejestracji dać takie opcje: "chcę się zarejestrować", " nie tylko komentarze i ocena". Spotkałam się już z kilkoma takimi pytaniami. Czy musi być rejestracja? Potem pełno mamy takich zerowych. Może to jakoś podzielić na grupy? Pozdrawiam Forumowiczów.
Ostatnio zmieniony: 2011-01-07 21:22:19
sądzę, że powinny zostać dodane dwie funkcje dotyczące edycji. Po pierwsze, przycisk umożliwiający przesunięcie wyżej/niżej pozycje w "Liście potrzebnych rzeczy" i "Uwagach i ostrzeżeniach". Po drugie, użyteczną funkcją byłaby edycja porad, które opublikowaliśmy i są w kolejce do sprawdzenia. Niektóre błędy czasem można wykryć dopiero po publikacji. Przed chwilą napisałem poradę dotyczącą tworzenia "elfitki" w Photoshopie (po publikacji wpisałem to hasło w Google i zorientowałem się, że poprawna forma to "elfka"- mam nadzieję, że błąd zostanie poprawiony przez osobę sprawdzającą).
Ostatnio zmieniony: 2011-01-09 16:25:18
Gliwicka - konieczność rejestracji ma dobre i złe strony. Z jednej strony ogranicza spam i uwiarygadnia (chociaż trochę) oceny i komentarze. Z drugiej utrudnia korzystanie z serwisu. Postanowiliśmy zrobić naprawdę prostą rejestrację, aby uczynić ją maksymalnie nieuciążliwą. Nie wiem, w jaki sposób można byłoby podzielić na grupy użytkowników portalu. Ktoś się może zarejestrować, aby oceniać porady i komentować, po czym pomyśli, że chętnie sam by coś opublikował.
Ostatnio zmieniony: 2011-01-18 15:21:20