Dyskusja na temat

NOWE zasady na Zaradni.pl, nowa wersja portalu - prośba o opinię i zaangażowanie

Konkretna data wciąż nie jest znana. Prace miały zacząć się na początku kwietnia (czyli już teraz), ale sytuacja się zmieniła (na szczęście lepsze!), gdyż jestem na dobrej drodze do pozyskania partnera, który zainwestuje w Zaradni.pl. Takie rozmowy niestety muszą trochę potrwać. Jeżeli nic z nich nie wyjdzie to od razu ruszam z pracami na własną rękę (na mniejszą skalę, ale i tak to będzie rewolucja). W trakcie miesiąca - dwóch sytuacja się wyjaśni.

Ostatnio zmieniony: 2012-04-04 15:28:56

Zatem czekamy :-)

Ostatnio zmieniony: 2012-04-04 17:36:55

> @MarcinKrejza:

> W nowej wersji moim zdaniem dochody powinny być uzależnione mocniej niż dziś od jakości i zaangażowania Autora. Co za tym idzie, będą zróżnicowane (obecnie są stałe). Taki mam pomysł, bo chcę wspierać jak najbardziej najlepszych Autorów i najlepsze porady. Tak jak pisałem na początku, chciałbym, aby wynagrodzenia najlepszych Autorów wzrosły o 100% w porównaniu z sytuacją obecną. Ostateczny sposób rozdzielenia dochodów będzie zależał od algorytmu, którego zasady mam nadzieję ustalić wspólnie z Autorami.
>
>
> Witam,
może nie powinienem się wtrącać, bo jestem tu nowy, ale moim zdaniem dobrze by było, żeby portal nie był nastawiony tylko "na masę". Moim zdaniem warto wspierać nie tylko te najbardziej poczytne porady, ale i te, które są również bardzo przydatne dla wąskiej grupy osób, a za to wartościowe. Myślę, że warto też tworzyć te poradniki tematyczne, gdyż obecny wybór kategorii porad jest naprawdę podstawowy i np. poradę pasującą do dwóch różnych typów można zapisać tylko do jednej (np. sałatkę, która jest bez dodatku mięsa, mogę zapisać albo do sałatek, albo do dań wegetariańskich, a moim zdaniem ona pasuje i tu i tu; no chyba, że to jest jakieś moje niedopatrzenie).
>
>
>

Ostatnio zmieniony: 2012-04-11 13:18:34

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 03.01.2012
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚ać‡ lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem