Licznik punktów na karcie "Twoje konto" zawsze odejmuje jeden punkt. Klikając "Jak mnie widzą" liczba punktów już się zgadza tak samo jak w zakładce "Autorzy". Zazwyczaj po dodaniu porady to zauważam, jakoś szczególnie nie zwróciłem uwagi czy później pokazują ten sam wynik, lecz dodając poradę na pewno jeden jest opóźniony... EDIT: Punkty kilka godzin po opublikowaniu przeze mnie porad się zgadzały, dopóki nie napisałem kolejnej. Sytuacja stale powtarza się.
Ostatnio zmieniony: 2010-08-18 01:07:49
Tak, masz rację. Stan punktów w profilu jest zapisywany w pamięci, więc on aktualizuje się co jakiś czas - to w sumie można zmienić, bo strona profilu Autora nie ma większego wpływu na wydajność serwisu.
Ostatnio zmieniony: 2010-08-18 14:49:09
Nie wiedziałem gdzie więc piszę tutaj:
Edytowałem poradę gdyż miałem błąd w tytule, porada została znowu zaakceptowana jednak nic nie zostało zmienione. Dlaczego?
Ostatnio zmieniony: 2010-11-12 12:24:02
Witaj, Trudno mi powiedzieć. To działało bez zarzutów. Napisz mi proszę (możesz na maila kontakt (at) zaradni.pl lub na forum), jakiej porady dotyczył problem.
Tytuł powinien oczywiście zostać zmieniony.
Możliwości są dwie: - jest jakiś błąd w mechanizmie edycji, - osoba sprawdzająca poradę zmieniła tytuł (co się zdarza tylko i wyłącznie przy błędach gramatycznych/ ortograficznych).
Możesz od razu ponownie edytować poradę - będę mógł zobaczyć ewentualny błąd / problem na konkretnym przypadku.
Ostatnio zmieniony: 2010-11-12 13:50:12
Poprawiłem ponownie tytuł jak również dodaną uwagę do porady.
Dzięki za szybką odpowiedź;)
Ostatnio zmieniony: 2010-11-12 14:04:12
No nie wiem, może się czepiam ale 2 razy próbowałem zmienić, aby tytuł był "Jak kupować na Amazon" a nie na Amazonie. Nie wiem czemu tak napisałem ale nikt nie wyszukuje w takiej postaci więc moja praca pójdzie na marne.
EDIT: Punkty kilka godzin po opublikowaniu przeze mnie porad się zgadzały, dopóki nie napisałem kolejnej. Sytuacja stale powtarza się.
Ostatnio zmieniony: 2010-08-18 01:07:49
Ostatnio zmieniony: 2010-08-18 14:49:09
Edytowałem poradę gdyż miałem błąd w tytule, porada została znowu zaakceptowana jednak nic nie zostało zmienione. Dlaczego?
Ostatnio zmieniony: 2010-11-12 12:24:02
Trudno mi powiedzieć. To działało bez zarzutów.
Napisz mi proszę (możesz na maila kontakt (at) zaradni.pl lub na forum), jakiej porady dotyczył problem.
Tytuł powinien oczywiście zostać zmieniony.
Możliwości są dwie:
- jest jakiś błąd w mechanizmie edycji,
- osoba sprawdzająca poradę zmieniła tytuł (co się zdarza tylko i wyłącznie przy błędach gramatycznych/ ortograficznych).
Możesz od razu ponownie edytować poradę - będę mógł zobaczyć ewentualny błąd / problem na konkretnym przypadku.
Ostatnio zmieniony: 2010-11-12 13:50:12
Dzięki za szybką odpowiedź;)
Ostatnio zmieniony: 2010-11-12 14:04:12
Ostatnio zmieniony: 2010-11-13 08:41:00