Dyskusja na temat

Błędy

@matimatyk

Proszę o więcej szczegółów, jeżeli ten błąd pojawi się ponownie. Chętnie usuniemy:)

Ostatnio zmieniony: 2010-08-09 14:05:33

Coś innego:

Jeżeli w "Uwagach" albo "Potrzebnych Rzeczach" użyje się cudzysłowu - nic co zostało napisane za nim nie jest wyświetlane.
Po kliknięciu "edytuj" - okazuje się, że to całkowicie znikło.

Pozdrawiam Cię, Marcin!

Matimatyk

PS Dalej obserwuję co z tymi zdjęciami, ale wszystko działa jak na razie.

Ostatnio zmieniony: 2010-08-10 18:28:48

To ja przypomnę, że nie da się usunąć w swoim profilu "ulubionej porady" ani "ulubionego autora". Wyskakuje błąd 404.

Ostatnio zmieniony: 2010-08-10 19:14:12

A ja nie widzę autorów tygodnia .
Poza tym ten skrypt i tak chyba był wadliwy , bo czasem pokazywało osoby , które ostatnią poradę napisały parę miesięcy temu .

Ostatnio zmieniony: 2010-08-10 20:36:09

@matimatyk
Dzięki za zgłoszenie, usuniemy to w najbliższym czasie.

@RobertCh
Usuwanie Ulubionych autorów już generalnie jest zrobione, pozostało wdrożenie.

Tu generalnie chciałbym Was prosić o odrobinę wyrozumiałości - ogólnie programowaniem zajmują się dwie osoby, jedna z nich jest na urlopie, i ona akurat zajmowała się rzeczami, które zgłaszacie. Na razie nie będę więc w stanie tego rozwiązać, ale to będzie kwestia około dwóch tygodni.

@Seyonne
Algorytm autorów tygodnia działa w ten sposób, iż wyświetla autorów z największą liczbą odwiedzin w danym tygodniu. Często autorzy, którzy napisali porady wcześniej są premiowani przez Google, lub podjęli jakieś kroki, dzięki którym otrzymują ruch z wyszukiwarki, dlatego tutaj trafiają. Myślę, że autorów tygodnia z czasem zastąpimy bardziej rozbudowanym rankingiem.

Jeszcze wiele rzeczy trzeba poprawić i zrobić... naprawdę dużo, praktycznie każdy aspekt portalu można ulepszyć lub rozbudować.

Możecie być jednak pewni, że ekipa Zaradni.pl się nie podda :)

Obecnie pracujemy nad:

- nowym profilem Autora
- bardziej rozbudowanym panelem statystyk odsłon
- nowym wyglądem i nowymi funkcjami grup

Ostatnio zmieniony: 2010-08-11 15:52:25

Mój kolega Kuba, który zajmuje się programowaniem, zaskoczył mnie i bardzo szybko usunął zgłoszenie Roberta (ulubione porady i autorzy) oraz Seyonne (autorzy tygodnia się już ok wyświetlają).

Chciałby codziennie być tak zaskakiwany.
....:) Dzięki Kuba!

Ostatnio zmieniony: 2010-08-11 15:55:37

http://www.zaradni.pl/moje_grupy

Gdy wejdę w ten url wyskakuje mi komunikat 404 :)

Ostatnio zmieniony: 2010-08-15 09:14:49

Gdy usuniemy poradę, tracimy zarobki z niej. Tak chyba nie powinno być, w końcu jakieś wyświetlenia ona zdobyła.

Ostatnio zmieniony: 2010-08-17 14:19:39

Faarasi, czy to błąd? To zapewne zależy z jakiej przyczyny usuwasz poradę. Jak to jest w Twoim przypadku?

Ostatnio zmieniony: 2010-08-17 14:56:15

Okazała się nieaktualna, więc usunęłam.
tzn, jak ja zamieszczałam była ok.

Ostatnio zmieniony: 2010-08-17 17:59:13

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 15.07.2010
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚ać‡ lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem