Dyskusja na temat

Wypłaty

Może się mylę, ale NIP wyrabia się chyba przy okazji jakiegoś zatrudnienia...
Poczekam na odpowiedź Marcina.

Ostatnio zmieniony: 2011-07-15 19:36:52

Witaj,
Potrzebny jest bezwzględnie NIP, poza tym, zgodnie z regulaminem trzeba być pełnoletnim, nie wiem, jak to wygląda w Twoim przypadku.

> @KarmazynowyPirat:
> Witam,
> Ja w trochę innej sprawie, ale nie ma sensu zakładać nowego tematu, ten chyba jest odpowiedni.
>
> Teraz doczytałem, że wymagany jest NIP. Ja niestety tego nie posiadam. Jednak pracowałem już (oczywiście legalnie) i od mojego zarobku został/zostanie odprowadzony podatek. Wiem, że potrzebowałem wtedy do tego status ucznia (legitymacja szkolna) i nie był konieczny NIP.
>
> Czy w tym wypadku, jest jakiś sposób, abym mógł otrzymać wypłatę na Zaradni.pl, czy muszę sobie odpuścić tę stronę?
>
> Liczę Marcinie na szybką Twoją odpowiedź. Pozdrawiam.
>

Ostatnio zmieniony: 2011-07-18 09:39:15

Jestem pełnoletni.
A z tym numerem NIP, mogę go od tak sobie załatwić za darmo?

Ostatnio zmieniony: 2011-07-18 13:41:43

Od przyszłego roku NIP ma być nieobowiązkowy dla osób fizycznych nieprowadzących działalności gospodarczej. Czy wtedy też trzeba będzie mieć NIP, żeby móc wypłacać środki z zaradnych?

Ostatnio zmieniony: 2011-09-26 12:14:45

mimo drastycznej obniżki stawek, udało mi się ponownie osiągnąć próg wypłaty, przy czym - mimo iż już wcześniej to robiłem - znowu zostałem poproszony o weryfikację danych.

Ostatnio zmieniony: 2011-12-18 19:13:27

> @yavanna:
> Od przyszłego roku NIP ma być nieobowiązkowy dla osób fizycznych nieprowadzących działalności gospodarczej. Czy wtedy też trzeba będzie mieć NIP, żeby móc wypłacać środki z zaradnych?
>

Jeżeli NIP nie będzie obowiązkowy, to my go także wymagać nie będziemy.

Pioker, być może zmieniłeś jakieś dane do wypłaty, z tego względu mogłeś być poproszony o ponowną weryfikację danych. Nie jest to na pewno najlepsza zasada, przyjrzę się temu.

Ostatnio zmieniony: 2011-12-23 14:32:08

Niby naliczanie co piatek .A u mnie ciagle zera.o co tu chodzi?

Ostatnio zmieniony: 2011-12-28 13:32:22

Znajdzie sie ktos ,kto mi odpowie:(

Ostatnio zmieniony: 2011-12-29 12:00:23

@faustyna2011

a ile porad dodałaś?

Ostatnio zmieniony: 2011-12-30 01:26:05

> @faustyna2011:
> Niby naliczanie co piatek .A u mnie ciagle zera.o co tu chodzi?
>

Witaj. W Twoim profilu nie wyświetlają się żadne porady. Jeżeli dodasz porady, które przejdą pozytywnie weryfikację, to na pewno w każdy piątek naliczą się odsłony:)

Ostatnio zmieniony: 2011-12-30 08:59:17

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 06.12.2010
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚ać‡ lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem