Czyli nie swoich filmików nie możemy wrzucać zgodnie z regulaminem zaradni.pl, ponieważ do nie swojego filmiku na YT nie da się dodać loga zaradni.pl ? Bo z jednej strony to szybko i znacznie ubogaciło by serwis w porady, z drugiej jednak nie trzeba by było wkładać pracy w porady i nie były by one faktycznie przez nas przygotowane.
Widziałem że w innych serwisach podobnych do naszego można takie rzeczy robić, może to jest kwestia do przemyślenia.
Ostatnio zmieniony: 2011-03-08 15:07:54
Wrzucanie filmów, do których nie mamy praw autorskich, jest obecnie zabronione i nie planujemy tego zmieniać. Warto wspomnieć, że nie koniecznie trzeba wrzucać logo Zaradni.pl. Wystarczy we wstępie filmu po protu wspomnieć o tym, że film jest przygotowany dla Zaradni.pl.
Ostatnio zmieniony: 2011-03-09 12:28:24
Dzięki rozwiałeś całkowicie moje wątpliwości
To chyba usuniecie porady które tych warunków nie spełniają przykłady w moim pierwszym poście.
Czyli nie swoich filmików nie możemy wrzucać zgodnie z regulaminem zaradni.pl, ponieważ do nie swojego filmiku na YT nie da się dodać loga zaradni.pl ?
Bo z jednej strony to szybko i znacznie ubogaciło by serwis w porady, z drugiej jednak nie trzeba by było wkładać pracy w porady i nie były by one faktycznie przez nas przygotowane.
Widziałem że w innych serwisach podobnych do naszego można takie rzeczy robić, może to jest kwestia do przemyślenia.
Ostatnio zmieniony: 2011-03-08 15:07:54
Warto wspomnieć, że nie koniecznie trzeba wrzucać logo Zaradni.pl. Wystarczy we wstępie filmu po protu wspomnieć o tym, że film jest przygotowany dla Zaradni.pl.
Ostatnio zmieniony: 2011-03-09 12:28:24
To chyba usuniecie porady które tych warunków nie spełniają przykłady w moim pierwszym poście.
Temat zakończony :):)
Ostatnio zmieniony: 2011-03-09 14:52:26