Dyskusja na temat

Mężczyźni ,ah Ci mężczyźni

Bardzo dobrze, że w siebie wierzysz. Ja mam z tym ostatnio problemy. Już nie pamiętam jak to jest wierzyć w siebie. Nie będę Ci się rozpisywała co wpłynęło na to, że jest tak a nie inaczej. Podobno dobrze umiem ludziom poradzić. Ale dobry szewc bez butów chodzi. Ta stara prawda w moim przypadku jest nadal aktualna. Niemniej jednak cieszę się, że Ty w siebie wierzysz i bardzo Ci dopinguję ;-) Dlaczego tak się czuję to powie Ci najnowsza dodana dzisiaj notka na moim blogu którego adres już Ci podałam i go znasz...muszę uciec nie wiem tylko na ile...boję się tego, bo nie wiem, czy będę miała do czego wracać...Wiesz...są takie dni, że człowiek przytuliłby się nawet do jeża...

Ostatnio zmieniony: 2011-03-04 16:04:03

mam nadzieje, że mój mail ci pomoże :*

Ostatnio zmieniony: 2011-03-04 20:08:20

odpisałam...mam nadzieję, że dostałaś moją odpowiedź...z góry przepraszam Cię za literówki..pisałam chaotycznie...

Ostatnio zmieniony: 2011-03-04 20:30:27

nie doszło, mozesz jeszcze raz napisac :/ cholera

Ostatnio zmieniony: 2011-03-04 20:50:15

A czy teraz moja wiadomość do Ciebie dotarła?

Ostatnio zmieniony: 2011-03-04 20:57:34

już napisałam odpowiedź

Ostatnio zmieniony: 2011-03-04 21:18:53

Pattylein mój mąż również informatyk - hehe. Ogólnie faceci dobrze są, że są ale jak ich w pobliżu nie ma to jest taka ciszaaaa

Ostatnio zmieniony: 2011-03-17 14:22:52

To prawda :) cisza niesamowita. Ja to się poruszam po domu w miarę cicho, wszystko zrobię przy śpiącym dziecku tak, że się nie obudzi, a on? masakra, trzaska się, coś upuści, ech...
A co do informatyków to jakaś plaga chyba ;) Ty, ja, ShaVi, Gliwicka ;)

Ostatnio zmieniony: 2011-03-17 14:28:34

> @Pattylein:
> To prawda :) cisza niesamowita. Ja to się poruszam po domu w miarę cicho, wszystko zrobię przy śpiącym dziecku tak, że się nie obudzi, a on? masakra, trzaska się, coś upuści, ech...
> A co do informatyków to jakaś plaga chyba ;) Ty, ja, ShaVi, Gliwicka ;)
>
hehhe.

Ostatnio zmieniony: 2011-03-17 14:30:06

No to jest jakaś plaga. Same kobiety informatyków :-D Coś niezwykłego. Pattylein widziałaś moje nowe fotki na facebook? Oto jak szalejemy czasem z moim informatykiem jak nam coś odbije :D Wczoraj poszliśmy na całość :-D Zobacz sobie w wolnej chwili efekty ;-) Pozdrawiam Was moje Drogie kobiety informatyków :-D

Ostatnio zmieniony: 2011-03-17 17:15:19

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 18.02.2011
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚a㇠lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem