Dyskusja na temat

Kwestia statystyk

> @niktwielkiona:
> Zaktualizowali, mam coraz więcej, ale nie wiem czy można tu zarobić te co najmniej 100 zł (bo od tylu wypłacają) tygodniowo... Trzeba mieć strasznie dużo odwiedzin... Ktoś zarobił w tygodniu tu te co namniej 100 zł? Jeśli tak, to ile miał wyświetleń?
>

Ostatnio zmieniony: 2012-11-30 19:44:57

Ciekawe ile Lewiasty nabił odsłon na swojej sławnej poradzie?Obiecał,ze napisze.

Ostatnio zmieniony: 2012-11-30 19:46:08

Z tego co się orientuję to na początku(mianowicie jakieś 2-3 lata temu) można było zarobić za 1000 odsłon 10 zł. A teraz za 500 odsłon mam 2 zł. Strasznie spadło. Przydałoby się jakoś uaktualnić stawkę i możę określić od czego zależy wypłata-czy tylko od liczby odsłon. Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony: 2012-12-16 19:59:38

LadyInBlue, to prawda zarobki nie są widoczne od razu. Trzeba systematycznie pisać i to ciekawie, teraz jeszcze zdjęcia własne. Ja w miarę mam systematyczne wypłaty, ale cokolwiek zarobiłam, to poświeciłam mnóstwo czasu od pierwszego dnia zapisania się do Serwisu. Trzeba pamiętać, że liczy się jakość porady, a nie ilość. Lubię Zaradnych i to moja słabość:). Z pewnością trzeba uzbroić się w cierpliwość i systematyczność. Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony: 2012-12-17 21:33:52

> @Pomoc:
> Aga, zarobki zależą obecnie tylko od liczby odsłon.
>
> LadyInBlue. W Zaradni.pl buduje się popularność swoich porad w długim terminie. Jeżeli podjęłaś jakieś działania, to mogą one zaprocentować za tydzień/miesiąc, nie tego samego dnia.
>
> Poza tym przestrzegam wszystkich przed działaniami, które mogą zostać uznane za spam. To działa na niekorzyść portalu, a także nie przynosi żadnych efektów. Czym jest spam? Wszystkim, co zostanie uznane za spam na portalu, na którym próbujecie promować swoje porady. Np dodawanie wielu porad do wykopu to spam. Zostaną one i tak usunięte z wykopu, więc nie ma sensu poświęcać na to czasu.
>

Z tego co czytałam,to portal sam polecał aby promować swoje porady na Wykopie...A teraz pisze,że to spam, że szkoda czasu etc...

Ostatnio zmieniony: 2012-12-19 11:00:46

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 29.11.2010
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚ać‡ lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem