ShaVi, daj jeszcze szansę, szkoda byłoby, abyś zrezygnowała. Kto będzie występował na forum i komentował? Polubiłam Cię bardzo:) Nie rezygnuj. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony: 2011-03-21 21:12:33
> @ShaVi: > Chciałam zapytać czemu nic się nie dzieje w mojej sprawie. Nie dodam kolejnych porad dopóki sprawa się nie wyjaśni, a wyjaśnia się dosyć długo i zaczynam czuć już mocne zniechęcenie. PANIE Marcinie czekam na jakąś konkretną odpowiedź !! Pozdrawiam >
ShaVi, Przede wszystkim, po weekendzie w weryfikacji mamy bardzo dużo porad, więc więcej osób obecnie oczekuje. W Twojej sprawie - mam nadzieję, że już się dogadaliśmy. Napisałaś do tej pory wiele wartościowych porad i mam nadzieję, że zostaniesz z nami mimo... małych problemów po drodze:)
Ostatnio zmieniony: 2011-03-21 22:04:50
Shavi, jak przyjdzie Ci wypłatę robić, to wtedy zobaczysz, jak fajnie czas płynie... :-) A tak poważnie, to nie ma się co zniechęcać. Portal ma usterki i widać, że ciągle jest "w budowie", weryfikacja porad trochę trwa, ale w sumie jednak się odbywa, wypłaty są realizowane, prezes udziela się na forum i odpowiada na pytania - myślę, że cierpliwi będą wynagrodzeni. Inne portale zaś w Polsce nie kwapią się za bardzo w temacie "udziału w zyskach", więc jak ktoś lubi tworzyć, to sądzę, że lepiej tu. Albo od razu swój serwis otwierać :-)
Ostatnio zmieniony: 2011-03-21 23:39:39
No i dodam jeszcze, że z forum nie znikają trudne tematy :-)
P.S.A skoro pojawiła się reklama kontekstowa w tekście, to muszę też częściej używać słowa "bank".
Ostatnio zmieniony: 2011-03-21 23:51:36
No zostaję zostaję...będę dalej dręczyła Was swoją niepokorną osóbką :-D i będę komentować, pisać i oceniać. Pozdrawiam wszystkich zdolnych, którzy się tu wykazują ;-) Także Marcinie no najważniejsze, że nareszcie udało się nam dogadać ;-) Pioker ano reklamy kontekstowe też zauważyłam ;-) Zrobiło mi się zielono w poradach ;-) Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony: 2011-03-21 21:12:33
ShaVi,
Przede wszystkim, po weekendzie w weryfikacji mamy bardzo dużo porad, więc więcej osób obecnie oczekuje.
W Twojej sprawie - mam nadzieję, że już się dogadaliśmy.
Napisałaś do tej pory wiele wartościowych porad i mam nadzieję, że zostaniesz z nami mimo... małych problemów po drodze:)
Ostatnio zmieniony: 2011-03-21 22:04:50
A tak poważnie, to nie ma się co zniechęcać. Portal ma usterki i widać, że ciągle jest "w budowie", weryfikacja porad trochę trwa, ale w sumie jednak się odbywa, wypłaty są realizowane, prezes udziela się na forum i odpowiada na pytania - myślę, że cierpliwi będą wynagrodzeni. Inne portale zaś w Polsce nie kwapią się za bardzo w temacie "udziału w zyskach", więc jak ktoś lubi tworzyć, to sądzę, że lepiej tu. Albo od razu swój serwis otwierać :-)
Ostatnio zmieniony: 2011-03-21 23:39:39
P.S.A skoro pojawiła się reklama kontekstowa w tekście, to muszę też częściej używać słowa "bank".
Ostatnio zmieniony: 2011-03-21 23:51:36
Także Marcinie no najważniejsze, że nareszcie udało się nam dogadać ;-) Pioker ano reklamy kontekstowe też zauważyłam ;-) Zrobiło mi się zielono w poradach ;-) Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony: 2011-03-22 10:38:12