Dyskusja na temat

Dziwny komunikat w "Moje zarobki".

Czytając dzisiejszego e-maila od Administratora można, dojść tylko i wyłącznie do jednego wniosku, że założyciele Serwisu postanowili zrobić skok na kasę i co gorsza na Naszą. Komuś chyba zabrakło koncepcji rozwoju Serwisu.Tylko w Polsce zmienia się zasady w trakcie gry.

Motto od dziś: Kasa z unijnej dotacji się kończy - zaczynamy rzeźbić autorów.
ps.A teraz będzie tak jak w tej reklamie "Zaradni rąbią mnie na poradzie."

Ostatnio zmieniony: 2011-03-25 20:31:46

sprawdzilam- eh

Ostatnio zmieniony: 2011-03-25 20:43:26

Kubafr, genialne podsumowanie i bardzo trafne. Nic w zamian, ale nie obiecywanie gruszek na wierzbie, tylko cięcie, typowe, jak to menadżerowie (przepraszam, jeżeli dotykam osoby Prezesa), ale my lepiej nie czujemy się z tym.

Ostatnio zmieniony: 2011-03-25 21:29:12

Czy w tej sytuacji nie byłaby uzasadniona zmiana poziomu minimum do wypłaty? Rozumiem, że osiągnięcie puli 100 zł będzie teraz zdecydowanie trudniejsze, a więc kredytowanie działalności serwisu przez Autorów odpowiednio dłuższe.
Może w tej sytuacji należałoby wyjaśnić również kwestie wyłączności na poszczególne artykuły? Bukisa przestanie być nieatrakcyjna.

Ostatnio zmieniony: 2011-03-25 21:45:15

jdsou pisz o tym na temacie zmiana zasad naliczania zarobków Autorów...ja też jednak zgadzam się z Tobą, że w takim układnie stawka powinna być obniżona o połowę !!

Ostatnio zmieniony: 2011-03-25 21:46:47

> @jdsoul:
> Czy w tej sytuacji nie byłaby uzasadniona zmiana poziomu minimum do wypłaty? Rozumiem, że osiągnięcie puli 100 zł będzie teraz zdecydowanie trudniejsze, a więc kredytowanie działalności serwisu przez Autorów odpowiednio dłuższe.
> Może w tej sytuacji należałoby wyjaśnić również kwestie wyłączności na poszczególne artykuły? Bukisa przestanie być nieatrakcyjna.
>
Witaj, odpowiedziałem w temacie:
http://www.zaradni.pl/grupa/czytaj/8,1523

Ostatnio zmieniony: 2011-03-25 21:59:57

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 25.03.2011
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚ać‡ lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem