Dyskusja na temat

Cos o sobie (zainteresowania)?

> @Pattylein:
> No to mamy podobne marzenia, ja dużo piszę i staram się coś z tym zrobić, ale mój mały też potrzebuje czasu ;) piszę więc jak on śpi wieczorami.
>
ja wieczorami jak nie siedze na Zaradnych to porzadkuje w domu, bo w ciągu dnia nie mam kiedy

Ostatnio zmieniony: 2011-03-17 14:36:34

Mnie się na szczęście udaje wszystko zrobić, bo jak Eryk nie śpi to się bawi na macie edukacyjnej tak, że zdążę wszystko zrobić. Może za jakiś czas znów będziesz mieć chwilę, szkoda żebyś zmarnowała talent :)

Ostatnio zmieniony: 2011-03-17 14:43:37

samochody terenowe , remonty domów i mieszkań ( na tym zarabiam ale i interesuje się tym )

Ostatnio zmieniony: 2011-05-30 10:24:45

A ja jestem typową "kurą domową", ale to mój wybór( i bardzo sie z niego cieszę). Projektowanie ogrodów ( właśnie znęcam sie nad swoim własnym), wnętrz, książki ( wszelkie), muzyka.

Ostatnio zmieniony: 2012-01-25 10:26:28

Lubie znajdować różne informacje, podróże, zwiedzać nowe miejsca.

Ostatnio zmieniony: 2012-04-07 09:08:52

ja lubię pisać wiersze.wręcz mam chopla na tym punkcie:)jak chcecie będe pisać.?:)

Ostatnio zmieniony: 2012-06-05 13:25:31

Muzyka, gitary, offroad, sporty ekstremalne, stunt motocyklowy, mechanika pojazdowa, literatura i sztuka :) i do tego mnóstwo innych

Ostatnio zmieniony: 2012-10-26 23:37:23

Muzyka- głównie alternatywna, eksperymentalna, progresywna, niszowa, awangardowa, zaangażowana, psychodeliczna, szczególnie lubię prekursorów różnych gatunków; gitary- przede wszystkim basowa, slap forever; literatura- lubię przede wszystkim twórczość beatników, biografie muzyczne, fantastykę, fantasy, psychologiczne i grozy, piszę teksty do swoich kawałków (można znaleźć na YT, wpisując np. Ree Chart- Myśli Samobójcze), filmy- głównie psychologiczne, dramaty i horrory, teatr- lubię ciężkie spektakle, takie łamiące łeb na pół; Malarstwo- kubizm i surrealizm (ulubieni malarze to Salvador Dali, Pablo Picasso i Max Ernst), oraz sztuka kuliarna :)

Ostatnio zmieniony: 2012-11-15 03:49:49

uwielbiam muzykę i sport moje hobby to zbieranie znaczków oraz długie spacery

Ostatnio zmieniony: 2013-03-07 12:54:43

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 29.12.2010
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚ać‡ lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem