Dyskusja na temat

Co zamiast Gadu-Gadu?

Ja tak jak Robert polecam WTW2. Zero reklam.Procesora nie obciąża wcale. Czyta avatary z nowego gg i pozwala wgrać własny. Ma także wtyczkę dzięki której obsługuje protokół tlen. Więc 2 komunikatory w jednym. A wygląd, jak i obsługa bardzo przyjazna nawet dla laika.

Ostatnio zmieniony: 2011-01-07 23:05:01

A ja mam inne podejście. Używałem kiedyś mirandy ale jest mega skomplikowana.

Osobiście używam chociaż już bardzo rzadko po prostu GG ale wersje 6.1 :)

Ostatnio zmieniony: 2011-01-30 14:21:32

Mnie zaś znudziło się pisanie. Ani gg ani wtw2 ani tlen mnie już nie cieszy. Cenię sobie wideo rozmowy. Do tego zaś wystarczy skrzynka na gmail. Cenię ją sobie za wygodę w obsłudze. Zrezygnowałam z konta na o2, gdy założyłam konto na gmail. I jestem zadowolona. Jak chcę porozmawiać to rozmawiam -twarzą w twarz mimo odległości. Bo jednak z twarzy można dużo wyczytać u rozmówcy zatem warto ją widzieć :-)

Ostatnio zmieniony: 2011-03-03 21:56:19

Ja używam teraz pidgina, ale to dlatego, że mam ubuntu i program jest bardzo fajny. Polecam Mirandę, też jej kiedyś używałam i byłam zadowolona:)

Ostatnio zmieniony: 2011-03-04 09:54:47

Ja używam EKG2. Bardzo fajny multikomunikator "dla twardzieli", bo w wersji tekstowej na konsoli Linux. Obsługuje protokoły gg, jabber, irc i kilka innych ,które można dograć opcjonalnie. W połączeniu z aktywną sesją na serwerze, jestem cały czas widoczny.

Ostatnio zmieniony: 2011-09-18 21:40:35

Od wersji GG7 - "zero" Gadu-Gadu....
Zobaczę co przyniesie ponoć 'rewolucyjne' GG11. Jednak po wielkości instalatora wersji Beta też nie liczę na cudowne 'odchudzenie' aplikacji.
Póki co - Skype. Tak-tak.... Wiem że nie wszyscy mają. Ale moi znajomi mają :)

Ostatnio zmieniony: 2012-03-18 04:58:11

Rzeczywiście Skype jest o wiele lepszy od gg...rozważam zainstalowanie go, choć nie wiem czy jest sens, skoro gmail proponuje video rozmowy, a większość moich znajomych już założyła tam skrzynkę, gg..cóż posiadam, bo co do niektórych inaczej dotrzeć się nie da, ale nigdy nikomu nie polecam...

Ostatnio zmieniony: 2012-04-04 12:35:03

Długo używałam ekg, ale jeśli ktoś przywykł do programów graficznych to nie polubi. Obecnie rzadko w ogóle korzystam z GG, ale jeśli miałabym jakiś program polecić to będzie to Kadu. Lekki, przejrzysty, bezawaryjny. Jest jeszcze GG Lite, zupełnie pozbawiony bajerów.

Ostatnio zmieniony: 2012-05-04 20:15:33

Gadu Gadu to już prawie historia. Teraz lepszy jest Skype. Zawsze można mieć konto i wejść na web gg, niż zapychać nim go na kompie.

Ostatnio zmieniony: 2013-02-06 21:55:36

ja tam używam tylko skype

Ostatnio zmieniony: 2013-02-07 20:55:19

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 01.01.2010
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚ać‡ lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem