Jak zrobić sałatkę z czerwonej fasoli i ananasa?

Sałatka w miarę prosta w wykonaniu i jednocześnie bardzo sycąca.

1

Składniki:
150 g czerwonej fasoli
1 puszka ananasów
½ pora
1 duża pierś kurczaka
2 łyżki majonezu
sól, pieprz


2

Sposób wykonania:
Czerwoną fasolę dzień wcześniej moczyć przez noc, następnie gotować ok. 1 godziny. Można również użyć fasoli z puszki. Ugotować pierś kurczaka, po ostygnięciu drobno pokroić. Pora pokroić w półtalarami, ananasa po odsączeniu pokroić w drobną kostkę. Całość wymieszać z 2 łyżkami majonezu i przyprawić.


3

opis porady


Przeczytaj teraz:

Galeria

zdjęcie

Dodaj komentarz

  1. Zaloguj się:
  1. 05.04.2010

Komentarze

ciekawy przepis

Ostatnio zmieniony: 2013-01-28 09:39:39

Strona wykorzystuje pliki cookies w celu prawidłowego jej działania oraz korzystania z narzędzi analitycznych, reklamowych i społecznościowych. Szczegóły znajdują się w polityce prywatnościRozumiem i akceptuję
Dodaj opinię o stronie
Dodaj opinię o stronie
  1. anuluj