Przepis na wyśmienitą mizerię ze śmietaną

Mizeria od zawsze była wykwintnym sałatkowym dodatkiem do obiadu lub dań kolacyjnych podawanych na gorąco. Poznajcie przepis na ten szybki w przygotowaniu dodatek do potraw, który można serwować w wielu wydaniach.

Krok 1 z 3

Zielonego ogórka umyj, obierz cienko ze skórki i zetrzyj na...

Zielonego ogórka umyj, obierz cienko ze skórki i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Oprósz warzywo solą i pieprzem. Jeśli masz chwilę czasu, wstaw tę mieszankę do lodówki – niech przejdzie przyprawami. Jeśli czasu nie ma – przygotuj mizerię od razu do końca. Też będzie pyszna.

Przeczytaj teraz:

Dodaj komentarz

  1. Zaloguj się:
  1. 11.11.2013

Komentarze

pyszne
Strona wykorzystuje pliki cookies w celu prawidłowego jej działania oraz korzystania z narzędzi analitycznych, reklamowych i społecznościowych. Szczegóły znajdują się w polityce prywatnościRozumiem i akceptuję
Dodaj opinię o stronie
Dodaj opinię o stronie
  1. anuluj