Jak wyczarować pyszną surówkę?

Kapusta pekińska wydaje się nudna i banalna, przekonaj się, że może stanowić postawę pysznej surówki w 5 minut...

  • pół główki kapusty pekińskiej
  • marchewka
  • pół szklanki kukuryszy z puszki
  • sos koperkowo-ziiołowy Knorr lub inny o tym smaku
  • olej
1

Kapustę pekińską drobno poszatkować. Marchew zetrzec na grubych oczkach.


2

Połączyć kapustę, marchewkę, dodać kukurydzę z puszki. Przygotować sos: połączyć sos koperkowo-ziołowy Knorr z odrobiną oleju i łyżką cukru, dokladnie wymieszać.


3

Połączyć warzywa z sosem, odstawić na chwilę do lodówki. Zajdać się, bo smakuje wybornie


Dodaj komentarz

  1. Zaloguj się:
  1. 22.07.2010

Komentarze

Strona wykorzystuje pliki cookies w celu prawidłowego jej działania oraz korzystania z narzędzi analitycznych, reklamowych i społecznościowych. Szczegóły znajdują się w polityce prywatnościRozumiem i akceptuję
Dodaj opinię o stronie
Dodaj opinię o stronie
  1. anuluj