Jak uratować zważoną masę?

Zważoną masę można uratować. Nie ma potrzeby marnowania surowca.

  • miska, garnek, mikser
1

Miskę ze zważoną masą umieścić na garnku z gotującą się wodą.


2

Ubijać do uzyskania jednolitej masy.


3

Jeżeli masa stała się rzadsza, schłodzić.


Przeczytaj teraz:

Dodaj komentarz

  1. Zaloguj się:
  1. 22.07.2012

Komentarze

heh.spróbuję następnym razem, gdy mi się to przydarzy :)

Ostatnio zmieniony: 2012-07-24 15:05:07

Oj zdarzyła mi się taka wpadka - cenna porada.

Ostatnio zmieniony: 2012-07-24 12:53:03

Strona wykorzystuje pliki cookies w celu prawidłowego jej działania oraz korzystania z narzędzi analitycznych, reklamowych i społecznościowych. Szczegóły znajdują się w polityce prywatnościRozumiem i akceptuję
Dodaj opinię o stronie
Dodaj opinię o stronie
  1. anuluj