Jak przyrządzić sałatkę fasolową?

Sałatka fasolowa to idealny dodatek do głównych dań, ale mozna też potraktować ją jako pyszną przkąskę podczas spotkań z przyjaciółmi

  • 1 puszka czerwonej fasoli 1 puszka kukurydzy 1 słoik selera konserwowego 1 duże jabłko 1 mały jogurt naturalny 2 łyżki majonezu 1 pęczek szczypiorku
1

Fasolę, kukurydzę, seler odcedzić, a następnie wrzucić do naczynia


2

Jabłko obrać i pokroić w półplastry bądź zetrzeć na grubej tarce


3

Szczypiorek posiekać


4

Wszystko umieścić w naczyniu dodając jogurt, majonez


5

Doprawić solą i pieprzem


Dodaj komentarz

  1. Zaloguj się:
  1. 24.03.2011

Komentarze

Strona wykorzystuje pliki cookies w celu prawidłowego jej działania oraz korzystania z narzędzi analitycznych, reklamowych i społecznościowych. Szczegóły znajdują się w polityce prywatnościRozumiem i akceptuję
Dodaj opinię o stronie
Dodaj opinię o stronie
  1. anuluj