Ja bym jednak chciała przytyć ;-) Co prawda w ciąży jeszcze nie byłam więc nie mam co zrzucać ''po'' jednak mam świadomość, że niektóre kobiety właśnie zabierają się za diety, bo trzeba sexy wyglądać na plaży. Warto po prostu zamiast katować się dietami zacząć racjonalnie się odżywiać, jeść dużo owoców i warzyw, chude mięso oraz ograniczyć w swoim menu ilość słodkości. Myślę, że to będzie bardziej skuteczne niż jakakolwiek dieta- cud. Warto do tego dołączyć też trochę ruchu i można się spodziewać rewelacyjnych efektów.Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony: 2012-04-04 12:45:33
ShaVi - w 100% zgadzam się z Tobą. Niestety po usunięciu lewego płata tarczycy miałam problemy ze rzuceniem nadwagi. Pomógł mi lekarz - po 6-ciu tygodniach jestem lżejsza o ok. 10 kg. Nie glodziłam się jadłam reguralnie ( co 2,5 h). No i wysiłek fizyczny na maksa. Mam nadzieję, ze utrata bedzie wieksza. Jednego jestem pewna - racjonalne jedzenie to podstawa i to zostanie normą mojego żywie nia. -------------------------------------------------------------------------------------- Mąż do żony: - Kochanie przechodze na diete - cud. - Misiu, jak to będzie dieta? - Będzie CUD, jak schudnę!
Ostatnio zmieniony: 2012-06-07 20:38:59
Witam Ja w ciąży przytyłam 16kg. Po porodzie zrzuciłam 10kg.Teraz wciąż walczę z resztą.niestety rezultatów jak na razie brak... Nie głodzę się ale jem 5 małych posiłków dziennie.Wieczorem jeżdżę na rowerze stacjonarnym,i zaczęłam jeść błonnik z ananasem i czekam na efekty.
Ostatnio zmieniony: 2012-04-04 12:45:33
--------------------------------------------------------------------------------------
Mąż do żony:
- Kochanie przechodze na diete - cud.
- Misiu, jak to będzie dieta?
- Będzie CUD, jak schudnę!
Ostatnio zmieniony: 2012-06-07 20:38:59
Ja w ciąży przytyłam 16kg.
Po porodzie zrzuciłam 10kg.Teraz wciąż walczę z resztą.niestety rezultatów jak na razie brak...
Nie głodzę się ale jem 5 małych posiłków dziennie.Wieczorem jeżdżę na rowerze stacjonarnym,i zaczęłam jeść błonnik z ananasem i czekam na efekty.
Ostatnio zmieniony: 2012-11-12 13:53:56