Dyskusja na temat

zaradni zablokowani na wykopie??

Chciałem dodać dziś coś na wykop i mi wyskoczyło: "Podany URL jest zablokowany".
To ja drugą poradę - i trzecią - ten sam komunikat.
Też tak macie? Wygląda, że frustraci z wykopu zablokowali nam możliwość promocji - a może tylko mnie to dotyczy :-)
To musiało się stać, za dużo linków dodawaliście niestety.

Ostatnio zmieniony: 2010-12-30 13:18:53

Nie tylko Ciebie to dotyczy.... mi taki sam komunikat się wyświetlił... :(

Ostatnio zmieniony: 2010-12-31 00:07:55

No cóż, liczyć należy, iż jest to blokada tymczasowa. Przyczyną blokady wg mnie jest nadmierny szum o tej metodzie promocji swoich porad na wykopie. Niestety również brałem udział w tej debacie. Prawdopodobnie kilkanaście albo kilkadziesiąt osób nie odzywało się, a po prostu robiło wykopy. Uważam, że takie chwalenie się, jak to super można zwiększyć oglądalność porad nie jest dobre - ani dla autorów [dają do ręki "broń" swoim jakby nie patrzeć konkurentom] ani dla portalu [dochodzi do takich jak ta blokad, wcześniej zaś była blokada na innym portalu, ale na szczęście zniesiono - nazwy tego portalu nie zdradzę :-)].

Ostatnio zmieniony: 2010-12-31 10:38:49

> @pioker:
> Uważam, że takie chwalenie się, jak to super można zwiększyć oglądalność porad nie jest dobre - ani dla autorów [dają do ręki "broń" swoim jakby nie patrzeć konkurentom] ani dla portalu
>
Ciekawe, że patrzysz na to jak na konkurencje - raczej nie wydaje mi się, że ludzie wchodzą czytać porady po to tylko żeby je czytać. Po prostu czegoś potrzebują, więc dlatego czytają poradę. A, że porady się zbyt często nie powtarzają to ciężko tu mówić o konkurencji.

Ostatnio zmieniony: 2010-12-31 11:44:07

Mnie też zablokowano na wykopie (konkretnie zablokowano url zaradni.pl). Po wrzuceniu 5 porad. Nie wrzucałem ich regularnie. Z częstotliwością jedna porada na kilka dni.

Ostatnio zmieniony: 2011-01-01 22:08:40

To jest moment, żeby powiedzieć "a nie mówiłem" =]

Ostatnio zmieniony: 2011-01-02 20:03:52

No cóż, wykop jest dobry do zareklamowania swojej strony, ale widocznie nie do artykułów :) Ciekawe, czy by zablokowali, gdyby nie wiedzieli, że na pisaniu porad się zarabia.. Prędzej i później i tak by się dowiedzieli, bo dużo osób dodawało.

Ostatnio zmieniony: 2011-01-02 20:21:50

Mnie 2 miesiące temu też zablokowali, a dodałam tylko dwie porady :(

Ostatnio zmieniony: 2011-01-03 20:08:29

No to dziwne powinni użytkownicy decydować co jest ok a co be chyba na tym polega wykop.pl

Ostatnio zmieniony: 2011-01-26 17:15:04

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 30.12.2010
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚ać‡ lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem