Próbowałem dziś zalinkować do jednej porady na portalu kciuk.pl i po wpisaniu adresu otrzymałem taki komunikat: Wybrany adres URL został zablokowany przez administratora. Dodam, że na wykopie ta porada przeszła. Czy istnieje jakaś "specyficzna relacja" między zaradni.pl a kciukiem, która sprawia, że nie można tam promować porad? Czy istnieje szansa na zmianę tego stanu rzeczy?
Witaj, Ktoś dodał X linków do zaradni.pl z jednego konta, żeby wypromować swoje porady i portal został zablokowany. Napiszę do nich w tej sprawie, ale słabo to widzę, niestety zbyt wielu autorów próbowało się promować.
Ostatnio zmieniony: 2010-08-30 13:29:19
Podobno Kciuk.pl już odblokowany - dostałem od administracji tego portalu taką wiadomość.
Jednak jeżeli któryś z Autorów doda kilka swoich porad do tego portalu, to na pewno znowu zablokują, więc proszę postępować zgodnie z regulaminem Kciuk.pl :)
Wybrany adres URL został zablokowany przez administratora.
Dodam, że na wykopie ta porada przeszła.
Czy istnieje jakaś "specyficzna relacja" między zaradni.pl a kciukiem, która sprawia, że nie można tam promować porad?
Czy istnieje szansa na zmianę tego stanu rzeczy?
Ktoś dodał X linków do zaradni.pl z jednego konta, żeby wypromować swoje porady i portal został zablokowany. Napiszę do nich w tej sprawie, ale słabo to widzę, niestety zbyt wielu autorów próbowało się promować.
Ostatnio zmieniony: 2010-08-30 13:29:19
Jednak jeżeli któryś z Autorów doda kilka swoich porad do tego portalu, to na pewno znowu zablokują, więc proszę postępować zgodnie z regulaminem Kciuk.pl :)
Pozdrawiam,
Ostatnio zmieniony: 2010-08-30 21:48:42