Witam! Chciałbym się dowiedzieć co jaki czas jest wypłacana zarobiona kwota. Wiem, że jest ograniczenie miesięczne, ale nigdzie nie było wspomniane o szybkości realizacji. Ktoś już wypłacał? Ile to trwało? Pytam, gdyż zaczynam się niepokoić. Zatwierdziłem wypłatę w dniu 2010-10-31, a nadal ma status nie wypłaconej w zakładce "Moje wypłaty". Proszę o informacje.
Witam, ja wypłatę otrzymałem. Trwało to jakieś 2-3 tygodnie. Czy to długo - nie wiem. Nie wiem bowiem, jak jest z innymi stronami tego typu - bo w gruncie rzeczy w Polsce ich chyba nie ma, a na zachodnich jeszcze wypłat nie miałem.
Zasadniczo jednak polecam zainteresować się tematem jeszcze przed uzyskaniem kwoty minimalnej do wypłaty. W poniższej poradzie wyjaśniam dlaczego: http://www.zaradni.pl/porada/3896,jak_wyplacic_pieniadze_z_zaradni_pl_pierwsza_wyplata
Ostatnio zmieniony: 2010-12-15 16:49:58
No to dobrze wiedzieć, że zaradni.pl są wypłacalni :) Dużo osób juz chwaliło ten portal, dziwne tylko, że tak trudno znaleźć go w google.
Ostatnio zmieniony: 2010-12-18 13:58:31
jak się napisze "zaradni" w google, to zajmuje pierwsze miejsce :-)
Ostatnio zmieniony: 2010-12-18 19:26:33
To akurat jest oczywiste, ale chodzi mi o hasła typu zarabianie w internecie itp.
Ostatnio zmieniony: 2010-12-19 17:16:22
Witam, nie wiem co z umową i wypłatą środków w przypadku kiedy jestem płatnikiem VAT. /zaznaczenie w formularzu, że nie jestem płatnikiem byłoby nieprawdą/. Pisałam na mail kontaktowy portalu ale od miesiąca nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Czy ktoś już sobie z tym poradził?
Ostatnio zmieniony: 2010-12-29 16:59:14
a musisz to w działalność włączać? czy watowcy nie mogą robić zleceń poza swoją działalnością?
Ostatnio zmieniony: 2010-12-29 21:50:41
Magdo, Sprawdź proszę w wysłanych wiadomościach, czy na pewno wysłałaś tą wiadomość. Ostatnią wiadomość od Ciebie otrzymałem 12 lipca i dotyczyła zupełnie innej sprawy.
W kwestii rozliczenia na podstawie faktury VAT - myślę, że nie będzie z tym problemu. Być może będziesz musiała rozszerzyć swoją działalność we wpisie do EDG. Napisz proszę jeszcze raz na adres kontakt@zaradni.pl, to ustalimy szczegóły.
Ostatnio zmieniony: 2010-12-30 10:14:54
Witam, Ja w trochę innej sprawie, ale nie ma sensu zakładać nowego tematu, ten chyba jest odpowiedni.
Teraz doczytałem, że wymagany jest NIP. Ja niestety tego nie posiadam. Jednak pracowałem już (oczywiście legalnie) i od mojego zarobku został/zostanie odprowadzony podatek. Wiem, że potrzebowałem wtedy do tego status ucznia (legitymacja szkolna) i nie był konieczny NIP.
Czy w tym wypadku, jest jakiś sposób, abym mógł otrzymać wypłatę na Zaradni.pl, czy muszę sobie odpuścić tę stronę?
Liczę Marcinie na szybką Twoją odpowiedź. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony: 2011-07-15 16:23:35
A nie lepiej po prostu wyrobić sobie NIP? Z czego pamiętam to jest za darmo, wyrabia się go tylko raz a przydać się może do wielu rzeczy np. stypendium.
Chciałbym się dowiedzieć co jaki czas jest wypłacana zarobiona kwota. Wiem, że jest ograniczenie miesięczne, ale nigdzie nie było wspomniane o szybkości realizacji. Ktoś już wypłacał? Ile to trwało? Pytam, gdyż zaczynam się niepokoić. Zatwierdziłem wypłatę w dniu 2010-10-31, a nadal ma status nie wypłaconej w zakładce "Moje wypłaty". Proszę o informacje.
Zasadniczo jednak polecam zainteresować się tematem jeszcze przed uzyskaniem kwoty minimalnej do wypłaty. W poniższej poradzie wyjaśniam dlaczego:
http://www.zaradni.pl/porada/3896,jak_wyplacic_pieniadze_z_zaradni_pl_pierwsza_wyplata
Ostatnio zmieniony: 2010-12-15 16:49:58
Ostatnio zmieniony: 2010-12-18 13:58:31
Ostatnio zmieniony: 2010-12-18 19:26:33
Ostatnio zmieniony: 2010-12-19 17:16:22
Ostatnio zmieniony: 2010-12-29 16:59:14
Ostatnio zmieniony: 2010-12-29 21:50:41
Sprawdź proszę w wysłanych wiadomościach, czy na pewno wysłałaś tą wiadomość. Ostatnią wiadomość od Ciebie otrzymałem 12 lipca i dotyczyła zupełnie innej sprawy.
W kwestii rozliczenia na podstawie faktury VAT - myślę, że nie będzie z tym problemu. Być może będziesz musiała rozszerzyć swoją działalność we wpisie do EDG. Napisz proszę jeszcze raz na adres kontakt@zaradni.pl, to ustalimy szczegóły.
Ostatnio zmieniony: 2010-12-30 10:14:54
Ja w trochę innej sprawie, ale nie ma sensu zakładać nowego tematu, ten chyba jest odpowiedni.
Teraz doczytałem, że wymagany jest NIP. Ja niestety tego nie posiadam. Jednak pracowałem już (oczywiście legalnie) i od mojego zarobku został/zostanie odprowadzony podatek. Wiem, że potrzebowałem wtedy do tego status ucznia (legitymacja szkolna) i nie był konieczny NIP.
Czy w tym wypadku, jest jakiś sposób, abym mógł otrzymać wypłatę na Zaradni.pl, czy muszę sobie odpuścić tę stronę?
Liczę Marcinie na szybką Twoją odpowiedź. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony: 2011-07-15 16:23:35
Ostatnio zmieniony: 2011-07-15 18:42:40