Dyskusja na temat

Usuwanie porad.

Uważam że nie powinniśmy tracić dochodów z usuniętych porad. Skoro dzielone są dochody z reklam, to będzie nie sprawiedliwe.
Witaj. To co mówisz, ma zasadniczo sens. Jest tylko jedno pytania.

Dlaczego Autor chce w ogóle usuwać swoje porady? Nie jest z nich zadowolony? Chciałby je zmienić? Napisz proszę, jak to wygląda w Twoim przypadku.

Ostatnio zmieniony: 2010-08-29 10:07:43

Ostatnio pisałam poradę dotycząca pewnego serwisu. Niestety portal się zmienił i porada stała się nieaktualna.
Często zdarza się też tak że chce edytować poradę, ale niestety się już nie da. Powinna być możliwość ponownej edycji. Wtedy porada wędrowała by do ponownej akceptacji i wszystko byłoby ok. (Wszystko to przy nowym sposobie dodawania porad jaki ma być wprowadzony w serwisie.)

Ostatnio zmieniony: 2010-08-29 11:15:27

> @Faarasi:
> Ostatnio pisałam poradę dotycząca pewnego serwisu. Niestety portal się zmienił i porada stała się nieaktualna.
> Często zdarza się też tak że chce edytować poradę, ale niestety się już nie da. Powinna być możliwość ponownej edycji. Wtedy porada wędrowała by do ponownej akceptacji i wszystko byłoby ok. (Wszystko to przy nowym sposobie dodawania porad jaki ma być wprowadzony w serwisie.)
>

Dokładnie - masz rację. Porady się dezaktualizują. W takiej sytuacji to jest uzasadnione. Wezmę to pod uwagę.

Ostatnio zmieniony: 2010-08-30 22:03:20

Dokładnie tak. Pasowałoby się dogadać z Adminami

Ostatnio zmieniony: 2010-09-01 23:30:41

Mam podobny problem. Dopiero się uczę tego portalu. Mam napisane zaledwie trzy porady, ale biedne, bez zdjęć, bo nie wiedziałam, jak to zrobić, by nie łamać praw autorskich. Teraz chciałabym je nieco dopracować, ale już nie mogę... Mam je usunąć i napisać od nowa? Niby 11gr to nie majątek (tyle zarobiły porady), ale jednak pieniądz.

Ostatnio zmieniony: 2010-11-05 14:26:34

Po prostu ją edytuj. Wejdź w swoje konto "Moje porady" i wybierz opcję "Edytuj" przy właściwej poradzie. Też tak czasem miewam.

Ostatnio zmieniony: 2010-11-06 19:18:50

No właśnie w tym problem, że niestety edycja była możliwa tylko przez 24h.
W tej chwili mogę je jedynie usunąć, co wiąże się z utratą, niewielkiego, ale jednak, zarobku.
Mogę również napisać nowe (ulepszone) porady na ten sam temat, co wiąże się z dublowaniem.
Tak źle i tak nie dobrze.
Może jednak dobra byłaby opcja edycji dostępna dłużej niż 24h. Potem porada ponownie wędrowałaby do zatwierdzenia. Zarobek zostawałby na koncie.
Uważam, że podobnie powinno być, gdy porada przestaje być aktualna i autor ją usuwa - również zarobek powinien pozostać nietknięty, bo w końcu przez jakiś czas ta porada pracowała...

Ostatnio zmieniony: 2010-11-10 17:19:53

Witaj,

Obecnie poradę możesz edytować w dowolnym momencie i nie tracisz zarobku.

Porada musi zostać ponownie zweryfikowana po edycji.

Masz rację z zachowanie zarobku za usunięte porady, postaramy się to zrobić w najbliższym czasie!

Ostatnio zmieniony: 2010-11-12 13:57:55

Super! Rzeczywiście - już jest możliwość edycji - dziękuję.

Ostatnio zmieniony: 2010-11-16 08:55:06

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 29.08.2010
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚ać‡ lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem