Hej, Mam do wszystkich Autorów „pytanie techniczne’. Gdy logujecie się na swój profil to widzicie „Aktualności”, czyli ostatnie komentarze do waszych porad (także do porad, które sami komentowaliście) oraz wypowiedzi z dyskusji, w których uczestniczycie.
Czy obserwujecie Aktualności? Czy uważacie je za praktyczne/potrzebne? Czy wręcz przeciwnie, uważacie, że są nieprzejrzyste?
Proszę o opinię, bo właśnie projektuję nową wersję Aktualności i zastanawiam, jak to ugryźć. Czy w ogóle warto robić takie Aktualności w nowej wersji Zaradni.pl?
Witam Jeśli chodzi o "Aktualności" to treść komentarzy do moich porad i porad innych użytkowników, które mnie ciekawiły i które komentowałam są dla mnie ważne i chętnie je czytam. Jak dla mnie w aktualnościach jest zbyteczne dodawanie wiadomości o zatwierdzeniu porady i przyznaniu punktów np. za dodanie postu - może na takie informacje utworzyć coś w rodzaju historii konta, gdzie można będzie sprawdzić ile dostaliśmy punktów i za co. To taka moja skromna propozycja.
Ostatnio zmieniony: 2012-06-19 23:03:08
Tak mniej więcej będzie to wyglądało.
Ostatnio zmieniony: 2012-06-20 15:22:50
Witam Marcinie, dobrze też byłoby wprowadzić filtr w aktualnościach tak, aby można na przykład uzyskać dany dzień i tylko z tego dnia komentarze. Podobnie przychylam się do opinii przedmówcy, że informacje o dodanych poradach i punktach nie muszą się pokazywać. Ważna jest treść komentarzy na dany dzień. Pozdrawiam gliwicka
Mam do wszystkich Autorów „pytanie techniczne’. Gdy logujecie się na swój profil to widzicie „Aktualności”, czyli ostatnie komentarze do waszych porad (także do porad, które sami komentowaliście) oraz wypowiedzi z dyskusji, w których uczestniczycie.
Czy obserwujecie Aktualności? Czy uważacie je za praktyczne/potrzebne? Czy wręcz przeciwnie, uważacie, że są nieprzejrzyste?
Proszę o opinię, bo właśnie projektuję nową wersję Aktualności i zastanawiam, jak to ugryźć. Czy w ogóle warto robić takie Aktualności w nowej wersji Zaradni.pl?
Jeśli chodzi o "Aktualności" to treść komentarzy do moich porad i porad innych użytkowników, które mnie ciekawiły i które komentowałam są dla mnie ważne i chętnie je czytam. Jak dla mnie w aktualnościach jest zbyteczne dodawanie wiadomości o zatwierdzeniu porady i przyznaniu punktów np. za dodanie postu - może na takie informacje utworzyć coś w rodzaju historii konta, gdzie można będzie sprawdzić ile dostaliśmy punktów i za co. To taka moja skromna propozycja.
Ostatnio zmieniony: 2012-06-19 23:03:08
Ostatnio zmieniony: 2012-06-20 15:22:50
dobrze też byłoby wprowadzić filtr w aktualnościach tak, aby można na przykład uzyskać dany dzień i tylko z tego dnia komentarze. Podobnie przychylam się do opinii przedmówcy, że informacje o dodanych poradach i punktach nie muszą się pokazywać. Ważna jest treść komentarzy na dany dzień. Pozdrawiam gliwicka
Ostatnio zmieniony: 2012-06-21 20:58:05