Dyskusja na temat

Problemy z dodaniem porady:(

Witam wszystkich ZARADNYCH. Niedawno dołączyłam do społeczności zaradnych i wszystko było w porządku, ale od pewnego czasu pojawił się problem. Nie wiem jak sobie z nim poradzić i mam nadzieję, że ktoś z Was mi pomoże. Problem polega na tym, że gdy piszę dłuższą poradę i chcę ją już dać do publikacji to wyrzuca mnie z portalu, tak że muszę się logować od nowa. Porada oczywiście przepadła. Próbowałam najpierw zapisywać, ale sytuacja jest podobna. Co dziwne, przy krótkich poradach tak się nie dzieje. Jest to dość zniechęcające. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł co na to poradzić to bardzo proszę. Pozdrawiam wszystkich ZARADNYCH.
Witaj,

Ten problem pojawił się już kiedyś i byłem przekonany, że został już rozwiązany. Nie chodzi tutaj o długość tekstu, tylko czas zalogowania się (długość trwania tzw. sesji). Być może jest to związane z ustawieniami Twojego komputera (tego nie jestem pewien).

Spróbuj kliknąć w link na górze strony „Zaloguj się”, przejdziesz do tego ekranu: http://www.zaradni.pl/logowanie

Tam możesz zaznaczyć opcję „zapamiętaj mnie” - to powinno Ci pomóc.

Ewentualnie możesz zapisywać poradę wcześniej, w czasie pisania.

Mam nadzieję, że już nie będziesz miała tego problemu.

Ostatnio zmieniony: 2012-01-09 09:33:05

Dziękuję, mam nadzieję że problem się rozwiąże. Pozdrawiam:)

Ostatnio zmieniony: 2012-01-09 12:10:16

Proponuję pisać poradę najpierw w edytorze tekstu np. w Wordzie. Po napisaniu całej porady metodą "kopiuj-wklej" przerzucić całość do "zaradnych". Czas trwania sesji skrócimy w ten sposób do maximum i nic się nie powinno stać, a nawet gdyby to przecież mamy wszystko i tak zapisane w Wordzie więc praca nie pójdzie na marne. Przy okazji Word wyłapie drobne błędy i literówki.:)

Ostatnio zmieniony: 2012-01-10 16:30:21

Dziękuję za pomoc obie porady świetne- problem zniknął. Pozdrawiam i życzę owocnego pisania:)

Ostatnio zmieniony: 2012-01-10 21:17:07

Uhhh... piszę poradę chce ją dodać i ...dowiaduje się, że mam się zalogować...po czym robię to i ..porada znika (T.T) Muszę wrócić chyba do pisania porad najpierw na wordzie...A miało być tak pięknie...

Ostatnio zmieniony: 2012-01-16 16:21:04

Jestem nowa i też mam trudności , napisałam poradę ni nie mogę opublikować , a zapisuję czy jest to samo ? dziękuję

Ostatnio zmieniony: 2012-03-15 09:37:17

Zobacz tutaj: http://www.zaradni.pl/porada/30,jak_moge_napisac_i_dodac_swoja_porade
"Zapisz poradę" i "Publikuj poradę" to dwie różne 'rzeczy'.

Ostatnio zmieniony: 2012-03-15 13:09:04

Jak piszesz poradę i jej nie skończysz to sobie możesz ją zapisać i do niej wrócić. A jak ją opublikujesz już gotową to czeka ona na akceptację po czym ląduje na portalu jeśli zostanie zaakceptowana :-) Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony: 2012-03-15 19:03:15

> @ShaVi:
> Jak piszesz poradę i jej nie skończysz to sobie możesz ją zapisać i do niej wrócić. A jak ją opublikujesz już gotową to czeka ona na akceptację po czym ląduje na portalu jeśli zostanie zaakceptowana :-) Pozdrawiam
>
bardzo dziękuję , muszę się trochę podkształcić ,

Ostatnio zmieniony: 2012-03-15 19:56:48

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 08.01.2012
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚ać‡ lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem