Dyskusja na temat

Piramida pomocy wykopowej.

Mam pewien pomysł na to jak zaradni mogą sobie pomóc.
Mianowicie wielu z nas korzysta z serwisu wykop.pl by wypromować swoje porady. W pojedynkę idzie to dość żmudnie. Czemu więc nie zrobić piramidy wykopowej pomocy? Zakładam więc taką piramidę. W tym wątku chciałbym omówić z zainteresowanymi zaradnymi kwestie techniczne działania piramidy. Na początku napiszę parę zasad, na których moim zdaniem ta piramida winna się opierać.

1. Piramidy tworzymy na tydzień, w nowym wątku grupy wykopowicze
2. Każdy może dodać 1 poradę na tydzień, taką którą uważa za najciekawszą.
3. Przed dodaniem porady do wątku piramidy, dodający musi wykopać wszystkie porady znajdujące się w wątku.
4. Uczestnik piramidy ma obowiązek wykopywać wszelkie porady, które dodano po dodaniu przez niego porady na forum.

Wszelkie pytania, proszę zamieszczać w tym wątku. W drugim wątku zamieszczam początek piramidki.
no, kolego, kradniesz mój pomysł - napisałem Ci o idei układów na wykopie w mailu, na maila nie odpisujesz, a tu kręcisz własne lody, nieładnie

Ostatnio zmieniony: 2010-12-20 14:31:49

Mogę was wspomóc, bo na wykopie czasami bywam:) To promocja dla portalu, zarobek dla Autorów.

Ostatnio zmieniony: 2010-12-20 14:50:50

pioker, na maila nie wchodziłem od wczoraj. Zbieg wydarzeń. Wybacz, bo faktycznie głupio wyszło, jednak jako autor pomysłu nie mam specjalnych profitów. Możemy przyjąć jednak, że jesteśmy współautorami : ) .
MarcinKrejza, byłoby bardzo fajnie gdybyś mógł nam pomóc. W końcu pomagałbyś również sobie : )

Ostatnio zmieniony: 2010-12-20 15:35:12

Piramidę zacznę, od razu po zaakceptowaniu porady, którą przygotowałem na ten cel.

Ostatnio zmieniony: 2010-12-20 15:37:44

Proszę bardzo:)

Ostatnio zmieniony: 2010-12-20 15:53:25

> @MarcinKrejza:
> Mogę was wspomóc, bo na wykopie czasami bywam:) To promocja dla portalu, zarobek dla Autorów.
>
skorzystam :-), właśnie wysłałem maila z linkiem

Ostatnio zmieniony: 2010-12-20 19:07:14

Portal wykop to juz historia...Własnie mnie zbanowali na kilka dni i co dalej?

Ostatnio zmieniony: 2012-11-07 18:50:39

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 20.12.2010
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚ać‡ lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem