Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda sprawa odświeżania statystyk wyświetleń porad na zaradni.pl Domyślam się, że nie jest to codziennie, ale od 15.11 nie było żadnego odświeżenie. Czy mam się martwić? Wiem, że punkty nie zginą, ale może warto byłoby to jakoś usystematyzować, aby wiedzieć kiedy można się spodziewać nowych danych.
Agnieszka
Witaj, Odwiedziny zostały odświeżone dzisiaj. Staramy się odświeżać odwiedziny co najmniej raz na 2-3 dni.
Dzieje się to w ten sposób ze względu na konieczność sprawdzenia (najogólniej mówiąc) odwiedzin przed odświeżeniem.
Termin odświeżania stanu odwiedzin nie ma żadnego wpływu na ich ilość.
Ostatnio zmieniony: 2010-11-19 12:39:02
Witam, pisałam już do Was do redakcji właśnie odnośnie tych statystyk i odpowiedziano, że ma być to ulepszone. Z tego, co wiem, to sprawa już była od wielu zaradnych zgłaszana. To naprawdę ułatwi przepływ informacji. Druga sprawa to komentarze też brakuje tego, aby mieć wgląd na nie, a nie klikać w każdy jeden artykuł. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do mnie:)
Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda sprawa odświeżania statystyk wyświetleń porad na zaradni.pl Domyślam się, że nie jest to codziennie, ale od 15.11 nie było żadnego odświeżenie. Czy mam się martwić?
Wiem, że punkty nie zginą, ale może warto byłoby to jakoś usystematyzować, aby wiedzieć kiedy można się spodziewać nowych danych.
Agnieszka
Odwiedziny zostały odświeżone dzisiaj. Staramy się odświeżać odwiedziny co najmniej raz na 2-3 dni.
Dzieje się to w ten sposób ze względu na konieczność sprawdzenia (najogólniej mówiąc) odwiedzin przed odświeżeniem.
Termin odświeżania stanu odwiedzin nie ma żadnego wpływu na ich ilość.
Ostatnio zmieniony: 2010-11-19 12:39:02
pisałam już do Was do redakcji właśnie odnośnie tych statystyk i odpowiedziano, że ma być to ulepszone. Z tego, co wiem, to sprawa już była od wielu zaradnych zgłaszana. To naprawdę ułatwi przepływ informacji. Druga sprawa to komentarze też brakuje tego, aby mieć wgląd na nie, a nie klikać w każdy jeden artykuł.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do mnie:)
Ostatnio zmieniony: 2010-11-19 12:58:32
Ostatnio zmieniony: 2011-03-07 17:44:54