Dyskusja na temat

Ocenianie porad

Wychodzę z inicjatywą, aby każdy starał się dziennie ocenić chociaż 5 porad. Bo co z tego że każdy będzie pisał ich dużo skoro nikt inny nie weryfikuje ich treści. Dziwi mnie najbardziej, jak pod poradą jest 5 komentarzy różnych użytkowników a tylko 3 oceny. Przecież jak ktoś przeczyta poradę to wystarczy tylko jedno kliknięcie aby dodać ocenę.
Też jestem całym sercem za Robertem. Skoro już zabieramy się za komentowanie porady to czemu by nie dać jej oceny? Przecież to jest dosłownie moment. Skoro już znaleźliśmy czas na komentarz to ta chwilka jaką jest ocenienie nic nas nie kosztuje a pomaga w pokazaniu wartości porady. Dzięki temu systemowi dużo łatwiej Nam samym będzie wyłowić te wartościowe porady. Ocena też ma znaczenie. Warto o tym pamiętać i oceniać, a nie tylko komentować.

Ostatnio zmieniony: 2011-03-04 20:55:54

Zgadzam się z Wami. Po prostu jest fajnie widzieć komplet ocena i komentarz, poza tym z komentarza też płyną cenne wskazówki dla Autora. Co czytelnika irytuje albo chce jeszcze przeczytać albo informacje zawarte tu należy uzupełnić. Jak robimy coś, to róbmy to dobrze, bo tak nas postrzegają inni, a my, jakby nie było promujemy Serwis i samych siebie również. Tak, jak podejdziemy do sprawy na "odfajkowanie", to takie też będziemy mieli rezultaty. Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony: 2011-03-04 21:16:18

dołączam się :)

Ostatnio zmieniony: 2011-03-05 08:55:25

Po chorobie staram się nadrabiać zaległości.

Ostatnio zmieniony: 2011-03-05 12:07:20

Popieram i zachęcam do oceniania moich porad :)

Ostatnio zmieniony: 2011-03-07 10:23:40

Też sądzę, że to dobry pomysł.

Ostatnio zmieniony: 2011-03-07 11:31:30

Ten pomysł jest wręcz fantastyczny. Melduję wcielenie go w życie ;-)

Ostatnio zmieniony: 2011-03-07 12:08:06

popieram, sama staram sie oceniac jak najwiecej porad
nic mnie to nie kosztuje wiec czemu nie !

Ostatnio zmieniony: 2011-03-07 19:10:17

Dokładnie. Sama już to praktykuje i nic mnie to nie kosztuje. 10 minut mi to zajmuję do 15 w porywach a jak się wciągnę to czasami i z 8 porad ocenie i skomentuje. To przyjemne zajęcie, a i niejedna porada naprawdę tak człowieka zaciekawi ,że aż ją sobie wydrukuje i dowie się czegoś wartościowego :-) Pozdrawiam Was :-)

Ostatnio zmieniony: 2011-03-08 11:16:01

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 22.07.2010
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚ać‡ lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem