Dyskusja na temat

Mężczyźni ,ah Ci mężczyźni

Zawracają Nam w głowach , zostawiają ot tak, nie chce im się z nami gadać - nie wiadomo czemu, no i bywają zazdrośni o wszystko i wszystkich - łącznie z Naszymi czworonogami ;-) ...Jak radzicie sobie z tym gatunkiem z Marsa moje drogie Wenusjanki?
Raz lepiej, raz gorzej, ale sobie radzimy:) Wiesz "z facetami źle, ale bez nich jeszcze gorzej";)

Ostatnio zmieniony: 2011-02-18 15:24:41

a mój nie jest zazdrosny, ja to w ogóle mam inną sytuację bo mój mąż jest informatykiem a to zupełnie coś innego ;)

Ostatnio zmieniony: 2011-02-26 19:32:49

Coś na temat informatyczny wiem, bo też mam. Ale o dziwo, gdy przemówię to potrafi się przestawić na normalny tryb pracy umysłowej i czasami słucha, co mu mówię:). Najlepsze jest to, że, jak dysk padnie albo coś popsuje się w komputerze, wtedy mam największą szansę na złapanie dialogu z nim. Pozdrawiam Wszystkie Panie i Panie Informatyków.

Ostatnio zmieniony: 2011-02-26 20:41:40

No tak, tak to jest z tymi informatykami. Powiem Ci, że mnie się udało trochę go nauczyć rozmowy. Nie przyjdzie sam (nieczęsto) ale jak ja mam do pogadania to przynajmniej się stara, wysłucha i o dziwo! nawet czasami coś odpowie :P

Ostatnio zmieniony: 2011-02-26 22:23:43

> @Pattylein:
> No tak, tak to jest z tymi informatykami. Powiem Ci, że mnie się udało trochę go nauczyć rozmowy. Nie przyjdzie sam (nieczęsto) ale jak ja mam do pogadania to przynajmniej się stara, wysłucha i o dziwo! nawet czasami coś odpowie :P
>

Ostatnio zmieniony: 2011-02-26 22:29:13

No tak. Gdy łączność komputerowa nawali, to do łask powraca łączność ziemska. Och, co my mamy z tymi Panami, ale bez nich byłoby bardzo nudno. Ja wiem, że komputer to miłość i koniec, ale on też czasem się psuje... i wtedy jest fajnie:). Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony: 2011-02-26 22:32:19

U mnie wtedy jest tragedia :P jak się zepsuje

Ostatnio zmieniony: 2011-02-26 22:43:40

Pattylein mój też informatyk :-D

Ostatnio zmieniony: 2011-02-28 10:29:27

Haha, no to dobre :) okaże się, że większość z nas to żony albo partnerki informatyków :D

Ostatnio zmieniony: 2011-02-28 11:02:18

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 18.02.2011
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚ać‡ lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem