Witam, czy byłaby możliwość dodania takiej opcji przy logowaniu jak "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie"? Tj. aby na te kilka/kilkanaście dni w przeglądarce zostały ciasteczka z informacją o zalogowaniu? Przyznam, że obecnie wylogowywanie następuje dość szybko i raz nawet zdarzyło mi się by pisząc poradę, pod sam koniec chcąc ją wysłać musiałem się ponownie zalogować (tracąc przy okazji całą treść, ale za to pozostała "nauczka" :) ).
Jaki z tego morał? Przed wysłaniem porady otwórz zaradni.pl na nowej karcie i sprawdź, czy Cię nie wylogowało :).
Rozwiązanie nr 2: zmodyfikuj sobie cookies http://dl.dropbox.com/u/102145/Zrzuty/zrzut_20100807174916.png :)
Ostatnio zmieniony: 2010-08-07 17:49:26
Ok, modyfikowanie nie działa :).
Ostatnio zmieniony: 2010-08-07 17:51:19
Heh, teraz to najpierw piszę w osobnym edytorze i dopiero po napisaniu kopiuję do przeglądarki :).
Ostatnio zmieniony: 2010-08-07 23:39:24
Hej, Dzięki za uwagi - weźmiemy to pod uwagę. Obecnie nie ukrywam, że mamy pewien problem techniczny z tym. Serwis czasami potrafi wylogować bez ostrzeżenia, mimo, iż długość sesji jest obecnie maksymalnie wydłużona. Mam nadzieję w najbliższym czasie to naprawić.
Ostatnio zmieniony: 2010-08-09 13:55:22
Witajcie, Wiem, że jest wciąż ten problem - mnie też wylogowuje niestety.
We wtorek wraca programista z urlopu - na pewno będzie to pierwsze zlecenie dla niego, bo to wylogowywanie strasznie upierdliwe jest.
Proszę was o chwilę cierpliwości. W międzyczasie zalecam równoległe zapisywanie porad w plikach tekstowych.
czy byłaby możliwość dodania takiej opcji przy logowaniu jak "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie"? Tj. aby na te kilka/kilkanaście dni w przeglądarce zostały ciasteczka z informacją o zalogowaniu? Przyznam, że obecnie wylogowywanie następuje dość szybko i raz nawet zdarzyło mi się by pisząc poradę, pod sam koniec chcąc ją wysłać musiałem się ponownie zalogować (tracąc przy okazji całą treść, ale za to pozostała "nauczka" :) ).
Rozwiązanie nr 2: zmodyfikuj sobie cookies http://dl.dropbox.com/u/102145/Zrzuty/zrzut_20100807174916.png :)
Ostatnio zmieniony: 2010-08-07 17:49:26
Ostatnio zmieniony: 2010-08-07 17:51:19
Ostatnio zmieniony: 2010-08-07 23:39:24
Dzięki za uwagi - weźmiemy to pod uwagę. Obecnie nie ukrywam, że mamy pewien problem techniczny z tym. Serwis czasami potrafi wylogować bez ostrzeżenia, mimo, iż długość sesji jest obecnie maksymalnie wydłużona. Mam nadzieję w najbliższym czasie to naprawić.
Ostatnio zmieniony: 2010-08-09 13:55:22
Wiem, że jest wciąż ten problem - mnie też wylogowuje niestety.
We wtorek wraca programista z urlopu - na pewno będzie to pierwsze zlecenie dla niego, bo to wylogowywanie strasznie upierdliwe jest.
Proszę was o chwilę cierpliwości. W międzyczasie zalecam równoległe zapisywanie porad w plikach tekstowych.
Ostatnio zmieniony: 2010-08-13 09:41:43