Indywidualne i globalne statystyki - czyli możliwość sprawdzenia swojego średniego zysku na poradę, innych statystyk typu ilość napisanych porad dziennie, stosunek napisanych do zaakceptowanych.... itp.
Można by obserwować zarówno swoje osobiste osiągnięcia jak i globalne (uśrednione za cały serwis) To samo można by zrobić w ujęciu globalnym. Co wy na to?
Wydaje mi się, że pomysł przedni. Statystyki rzeczywiście można by rozciągnąć na różnych płaszczyznach.
Ostatnio zmieniony: 2010-11-30 14:42:51
Witajcie, To wydaje się być dobrym pomysłem. Jakich statystyk oczekiwalibyście przede wszystkim?
Ostatnio zmieniony: 2010-11-30 16:18:25
Ilość swoich porad Średnia ocena porad Srednia Oglądalność porad Ilość porad dodanych w danym okresie czasu Różnego rodzaju dane typu Google Analitycs
Można by też zrobić ranking użytkowników pod kątem średniej oceny, popularności, punktów, ilości dodanych porad...
Te same dane w aspekcie całego portalu.
Ostatnio zmieniony: 2010-11-30 17:13:20
Jestem jak najbardziej za! Jakie statystyki? -ilość porad -średnia dzienna (lub tygodniowa) ilość wyświetleń -tabela z zyskami z poszczególnych dni (nie do każdej porady, wystarczy do wszystkich ogólnie) -data dodania porady
Czy można liczyć na dodanie takich statystyk? A jeżeli tak, to jak długo to zajmie? Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony: 2010-12-11 18:09:29
Również dorzucę swoje 3 grosze: - przydałyby się wykres, dzień/zarobki danego dnia łatwo byłoby zobaczyć czy jest jakiś progres czy trzeba się spiąć i trochę popisać - statystyki skąd jest ruch czy wewnętrzny z zaradnych czy np z widgetów, witryn odsyłających czy z google - średnia ilość odsłon na poradę w ujęciu dziennym, tygodniowym, miesięcznym + możliwość przedstawienia na wykresie - sortowanie wg najlepszych/najgorszych porad, sortowanie wg najbardziej/najmniej dochodowych porad
Ostatnio zmieniony: 2010-12-11 20:02:49
> @DawidKowalski: > Również dorzucę swoje 3 grosze: > - przydałyby się wykres, dzień/zarobki danego dnia łatwo byłoby zobaczyć czy jest jakiś progres czy trzeba się spiąć i trochę popisać > - statystyki skąd jest ruch czy wewnętrzny z zaradnych czy np z widgetów, witryn odsyłających czy z google > - średnia ilość odsłon na poradę w ujęciu dziennym, tygodniowym, miesięcznym + możliwość przedstawienia na wykresie > - sortowanie wg najlepszych/najgorszych porad, sortowanie wg najbardziej/najmniej dochodowych porad >
Odświeżam i popieram....Każdy chciałby wiedzieć z jakich stron są odsłony porad etc...
Ostatnio zmieniony: 2012-11-29 14:51:30
Mam pytanko - Czy zarobki 30.12.2012 wam się zaktualizowały? Bo mi zostala ta sama kwota co tydzień temu. Czy to możliwe?
Ostatnio zmieniony: 2012-11-30 16:35:41
Zaktualizowali, mam coraz więcej, ale nie wiem czy można tu zarobić te co najmniej 100 zł (bo od tylu wypłacają) tygodniowo... Trzeba mieć strasznie dużo odwiedzin... Ktoś zarobił w tygodniu tu te co namniej 100 zł? Jeśli tak, to ile miał wyświetleń?
Ostatnio zmieniony: 2012-11-30 17:51:34
> @niktwielkiona: > Zaktualizowali, mam coraz więcej, ale nie wiem czy można tu zarobić te co najmniej 100 zł (bo od tylu wypłacają) tygodniowo... Trzeba mieć strasznie dużo odwiedzin... Ktoś zarobił w tygodniu tu te co namniej 100 zł? Jeśli tak, to ile miał wyświetleń?
Ja w tym tygodniu zarobiłam 50 groszy a promowałam się w kilkunastu portalach,poświęcając 2-3 godziny dziennie.Jestem pod wielkim wrazeniem:)))
Indywidualne i globalne statystyki - czyli możliwość sprawdzenia swojego średniego zysku na poradę, innych statystyk typu ilość napisanych porad dziennie, stosunek napisanych do zaakceptowanych.... itp.
Można by obserwować zarówno swoje osobiste osiągnięcia jak i globalne (uśrednione za cały serwis)
To samo można by zrobić w ujęciu globalnym. Co wy na to?
Ostatnio zmieniony: 2010-11-30 14:42:51
To wydaje się być dobrym pomysłem. Jakich statystyk oczekiwalibyście przede wszystkim?
Ostatnio zmieniony: 2010-11-30 16:18:25
Średnia ocena porad
Srednia Oglądalność porad
Ilość porad dodanych w danym okresie czasu
Różnego rodzaju dane typu Google Analitycs
Można by też zrobić ranking użytkowników pod kątem średniej oceny, popularności, punktów, ilości dodanych porad...
Te same dane w aspekcie całego portalu.
Ostatnio zmieniony: 2010-11-30 17:13:20
Jakie statystyki?
-ilość porad
-średnia dzienna (lub tygodniowa) ilość wyświetleń
-tabela z zyskami z poszczególnych dni (nie do każdej porady, wystarczy do wszystkich ogólnie)
-data dodania porady
Czy można liczyć na dodanie takich statystyk?
A jeżeli tak, to jak długo to zajmie?
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony: 2010-12-11 18:09:29
- przydałyby się wykres, dzień/zarobki danego dnia łatwo byłoby zobaczyć czy jest jakiś progres czy trzeba się spiąć i trochę popisać
- statystyki skąd jest ruch czy wewnętrzny z zaradnych czy np z widgetów, witryn odsyłających czy z google
- średnia ilość odsłon na poradę w ujęciu dziennym, tygodniowym, miesięcznym + możliwość przedstawienia na wykresie
- sortowanie wg najlepszych/najgorszych porad, sortowanie wg najbardziej/najmniej dochodowych porad
Ostatnio zmieniony: 2010-12-11 20:02:49
Ostatnio zmieniony: 2012-11-29 14:51:30
Ostatnio zmieniony: 2012-11-30 16:35:41
Ostatnio zmieniony: 2012-11-30 17:51:34
Ja w tym tygodniu zarobiłam 50 groszy a promowałam się w kilkunastu portalach,poświęcając 2-3 godziny dziennie.Jestem pod wielkim wrazeniem:)))
Ostatnio zmieniony: 2012-11-30 19:41:52