- Dział Pomoc - treść punktu "Za co mogę otrzymać punkty Zaradni.pl" jest nieaktualna.
- Dodawanie porady - błąd ortograficzny w komunikacie z pytaniem o skasowanie zdjęcia.
- Akceptowane są porady z błędami ortograficznymi. Wrażliwa jestem na tym punkcie, a według regulaminu "Porady zawierające treść z błędami ortograficznymi i gramatycznymi nie zostaną opublikowane.".
Pozdrawiam ;-)
podbijam :-)
Ostatnio zmieniony: 2012-05-28 08:33:05
Witaj, Dzięki za zgłoszenie.
Jeżeli chodzi o błędy ortograficzne, to oczywiście staramy się nie przepuszczać takich porad. Nie jest jednak wykluczone, że część takich porad może przejść weryfikację. Jeżeli znajdziecie porady z błędami proszę o wiadomość na kontakt (at) zaradni.pl. Wszystkie błędy zostaną usunięte.
Jeżeli macie inne uwagi to proszę o ich zgłaszanie!
- Dodawanie porady - błąd ortograficzny w komunikacie z pytaniem o skasowanie zdjęcia.
- Akceptowane są porady z błędami ortograficznymi.
Wrażliwa jestem na tym punkcie, a według regulaminu "Porady zawierające treść z błędami ortograficznymi i gramatycznymi nie zostaną opublikowane.".
Pozdrawiam ;-)
Ostatnio zmieniony: 2012-05-28 08:33:05
Dzięki za zgłoszenie.
Jeżeli chodzi o błędy ortograficzne, to oczywiście staramy się nie przepuszczać takich porad. Nie jest jednak wykluczone, że część takich porad może przejść weryfikację. Jeżeli znajdziecie porady z błędami proszę o wiadomość na kontakt (at) zaradni.pl. Wszystkie błędy zostaną usunięte.
Jeżeli macie inne uwagi to proszę o ich zgłaszanie!
Ostatnio zmieniony: 2012-05-28 10:35:12