Założyłem nowy temat, gdyż nie widzę w kreatorze możliwości dodania zdjęcia i nie znalazłem opisu jak to zrobić? Zdjęcie mogę wgrać bezpośrednio z dysku, czy mam zamieścić link do zdjęcia? Proszę o pomoc, gdyż moje porady będą mało atrakcyjne :)
Witaj,
Przede wszystkim - aby dodawać zdjęcia powinieneś mieć włączoną w przeglądarce obsługę Flash/ Javascript. Zdjęcia możesz dodawać do każdego kroku (jeden krok - jedno zdjęcie), korzystając z przycisku "Dodaj zdjęcie" bezpośrednio pod okienkiem wpisywanie tekstu "kroku". Jeżeli przycisk ci się nie wyświetla, to oznacza, że nie masz włączonej obsługi flash (zainstalowanego flasha) lub javascript.
(jeżeli to czyta to nasz programista, to proszę o ewentualne poprawki:)
Poza tym możesz dodać dowolną ilość zdjęć do "galerii porady".
Ważne: powinieneś zaznaczyć jedno zdjęcie jako "zdjęcie główne". Taka możliwość "pojawia się" po dodaniu pierwszego zdjęcia.
Przede wszystkim - aby dodawać zdjęcia powinieneś mieć włączoną w przeglądarce obsługę Flash/ Javascript.
Zdjęcia możesz dodawać do każdego kroku (jeden krok - jedno zdjęcie), korzystając z przycisku "Dodaj zdjęcie" bezpośrednio pod okienkiem wpisywanie tekstu "kroku". Jeżeli przycisk ci się nie wyświetla, to oznacza, że nie masz włączonej obsługi flash (zainstalowanego flasha) lub javascript.
(jeżeli to czyta to nasz programista, to proszę o ewentualne poprawki:)
Poza tym możesz dodać dowolną ilość zdjęć do "galerii porady".
Ważne: powinieneś zaznaczyć jedno zdjęcie jako "zdjęcie główne". Taka możliwość "pojawia się" po dodaniu pierwszego zdjęcia.
Ostatnio zmieniony: 2010-10-22 10:10:28