Dyskusja na temat

Dobre filmy

Z filmow ,ktore ogladalam moge polecic :
"Nie boj sie ciemnosci"
"Wspollokatorka"
"Tunel"
"Kac Vegas w Bangkoku"
"Krzyk 4"
"Trzynasty"
"The list"
"Tozsamosc"
"Jeden dzien"
"Zly 2"
"Numer 23"
"Listy do Julii"
"Krzeslo diabla"
"Papiezyca Joanna"
A ja zaproponuję może:
"Hi Way" >
Dwóch podejrzanych filmowców - reżyser Jaco i operator Pablo - jedzie z Katowic do Warszawy, by nakręcić bliżej nieokreślony materiał. Wbrew wcześniejszym, przypuszczeniom celem podróży okazuje się banalna fucha - krótki wywiad z zamożnym biznesmenem, realizowany w jego imponującej, podwarszawskiej willi. Status materialny oraz zachowanie Pana Andrzeja szybko sprowadzają niedorobionych "filmowców" do parteru. Po serii kompromitujących wpadek opuszczają....
"AniMatrix" >
Dziewięć animowanych epizodów umiejscowionych w świecie "Matrixa", stworzonych przez siedmiu światowej sławy grafików animacyjnych. Film z kategorii anime wykreowany wspólnym wysiłkiem braci Wachowskich i Silver Pictures. Poszczególne części wprowadzają....
"72 Metry" >
Film ten to historia okrętu podwodnego, który w czasie manewrów na Morzu Barentsa natyka się na starą minę z czasów drugiej wojny światowej. Niestety okręt osiada na dnie. Akcja ratunkowa nie przynosi skutku. Załoga nie może się ewakuować, gdyż wcześniej bosman sprzedał części do aparatów tlenowych by zdobyć....
---------
OPISY POSZCZEGÓLNYCH FILMÓW SKOPIOWAŁAM ZE STRON PORTALU FILMWEB
---------
Nie są to moje ulubione pozycje 'X-Muzy' ale w wolnej chwili - polecam :)

Ostatnio zmieniony: 2012-04-17 19:01:54

Film który zrobił na mnie bardzo ogromne wrażenie to "Sala Samobójców". myślę że każdy rodzic powinien go obejrzeć, rewelacyjna gra aktorska, świetny przekaz, wart obejrzenia

Ostatnio zmieniony: 2012-04-25 16:07:57

Każdy lubi inny rodzaj filmów. Ja osobiście mogę polecic moje ulubione filmy:
"Seven",
" Kolekcjoner kości"
" Złodziej życia"
"Szklana pułapka 1-4" i inne filmy z Brucem Willisem.
- wszystie filmy ze Nicolasem Cage'em
"Vabank 1-2".

Ostatnio zmieniony: 2012-05-08 11:04:20

Może nie nowości ale moim zdaniem bardzo fajne filmy to "Uprowadzona" oraz "Pearl Harbor". Jest jeszcze kilka innych ale zanim je tu wpiszę, może zrobią jakiś podział na kategorie.

Ostatnio zmieniony: 2012-09-14 12:53:59

Krzesło Diabła jest godne polecenia:)

Ostatnio zmieniony: 2012-10-26 13:53:30

Jeżeli ktoś lubi pomyśleć przy oglądaniu filmu- polecam kino Darren'a Aronofsky :)

Ostatnio zmieniony: 2012-10-26 23:20:24

Głowa do wycierania i człowiek słoń Davida Lyncha, Kawa i papierosy, Las Vegas Parano, The Doors, Woodstock 69, dzień świra, Amelia, Wyspa Tajemnic (ale książka jeszcze lepsza, acz tytuł przetłumaczony bodajże jako Wyspa Zapomnienia), Ojciec Chrzestny, Wywiad z wampirem, Hellraiser. Z animacji polecam Trio z Belleville, Invention in love, przy czym ostatnią można znaleźć na YT :)

Ostatnio zmieniony: 2012-11-15 04:09:46

Hachiko, również godne polecenie, film wzorowany na prawdziwym zdarzeniu

Ostatnio zmieniony: 2013-01-01 20:25:56

"Cube" jest genialny. Tak samo jak wszystkie filmy Q. Tarantino.

Ostatnio zmieniony: 2013-01-08 19:32:56

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 19.12.2011
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚ać‡ lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem