Dyskusja na temat

Depilacja

Witam !!! Zbliża się lato i pora kiedy odsłaniamy piękne, zgrabne i zadbane nogi. Jak radzicie sobie ze zbędnymi włoskami na nogach. Ja używałam depilatora ale włoski /pomimo częstego peelingu / wrastały pod skórę. Zaczęłam wiec używać plastrów z woskiem ale /pomimo przemywania wodą utlenioną i smarowania różnymi balsamami/ pojawiają się czerwone krostki.Podobno bardzo dobre efekty - zarówno łagodzi podrażnienia jak również opóźnia odrastanie włosków - daje smarowanie olejem krokoszowym. Czy ktoś z Was próbował tego specyfiku ? Jaka metodę depilacji Wy stosujecie ?
Ja zdecydowałam się na depilację laserową, przede wszystkim ze względu na wygodę. Skorzystałam z zabiegu w Laser Glamour w Łodzi, http://www.laserglamour.pl/index.php/laserowe-usuwanie-owlosienia-w-lodzi.html- tutaj są wyszczególnione partie ciała, które można wydepilować, sama zdecydowałam się na nogi, pachy oraz okolice bikini i od dłuższego czasu nie wiem, co to odrastające włoski.

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 11.03.2012
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚ać‡ lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem