Dyskusja na temat

Co zamiast Gadu-Gadu?

Od dłuższego czasu używam GG, jednak jestem już zmęczony ilością reklam (chwilami gg wygląda jak moja choinka obwieszona bombkami) i chcę zmienić GG na inny komunikator, który byłby jednak kompatybilny z GG (tj. żebym mógł rozmawiać z ludźmi, którzy mają GG).

Słyszałem coś o Jabberze i zmierzam go zainstalować.

Czy może ktoś ma jakieś doświadczenie w tej kwestii ? Jakie programy są godne polecenia?

Byłbym wdzięczny za wsparcie.
Polecam multikomunikator konnekt

Ostatnio zmieniony: 2010-01-08 10:49:52

Jak znajdę chwilę czasu, co może nie nastąpić szybko, to przetestuje jabbera i tan cały konnekt. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jednego jestem pewnie - każdy będzie lepszy niż gg

Ostatnio zmieniony: 2010-01-09 10:16:38

ja używam tlena i jestem bardzo zadowolona. Prosty, mało skomplikowany, kompatybilny z gg i jednocześnie można sprawdzać pocztę jeśli ma się na o2.pl.

Ostatnio zmieniony: 2010-01-21 20:15:31

Trochę się miotałem, próbowałem Mirandy (skomplikowany program, dla bardziej zaawansowanych użytkowników pewnie idealny), w końcu zdecydowałem się na aqq. Ale przyznam się, że dopiero po zainstalowaniu dodatku blokującego reklamy ten program mi odpowiada. I tak wszystko jest lepsze niż gg, które wygląda jak słup reklamowy na moim pulpicie.

Ostatnio zmieniony: 2010-03-10 14:45:11

No to gratuluję wyboru ;)
aqq wg mnie to dobra alternatywa dla gg; ja korzystam z aqq już od kilku lat (z małą przerwą) i jestem bardzo zadowolony... przyjazny i intuicyjni interface, brak reklam i punkty bonus za używanie aqq :)
Korzystałem również z tlena i również złego słowa o tym komunikatorze nie powiem, wielkim plusem jest możliwość sprawdzenia poczty z poziomu komunikatora i bezpośredni dostęp do przeglądarki.
Wybrałem aqq, dlaczego? no właśnie sam nie wiem... po prostu ;)

Ostatnio zmieniony: 2010-09-23 17:02:44

Marcin, zamiast usuwania GG polecam odwiedzić stronę http://bk2.prv.pl ;)

Ostatnio zmieniony: 2010-09-24 13:27:06

Aqq jest bardzo pozytywnym komunikatorem a wtyczki bardzo pomagają w obsłudze. Idealny :) Gratuluję wyboru

Ostatnio zmieniony: 2011-01-06 17:08:05

Ja od jakiegoś czasu używam WTW2. Wygląd jest prosty ale nie archaiczny, bardzo szybko chodzi i nie ma reklam.

Ostatnio zmieniony: 2011-01-06 21:05:31

Ja osobiście polecam zamiast Gadu-Gadu używać AQQ.

Ostatnio zmieniony: 2011-01-07 11:22:35

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 01.01.2010
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚ać‡ lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem