Dyskusja na temat

Brak aktualizacji

Witam.

Chciałem tylko spytać czy ja mam jakiś błąd, czy też od jakiegoś czasu nie są przeglądane porady do akceptacji? z góry dziękuję za odpowiedź.
Jeśli chodzi o dni robocze to u mnie zwykle akceptacja nie trwa dłużej niż kilka godzin.

Pozdrawiam,
Agnieszka

Ostatnio zmieniony: 2010-12-02 17:59:54

Do tej pory u mnie też tak było. Sęk w tym, że kilka porad mi czeka na akceptację od poniedziałku i nie wiem, czy to oznacza odmowę czy po prostu mam czekać.

Ostatnio zmieniony: 2010-12-03 09:58:21

U mnie wisi od środy i czeka na akceptacje. Przez jakiś czas myślałem, że porady są akceptowane raz dziennie mniej więcej około 12:00 a teraz już nie jestem pewien. Dosyć długo czeka się na akceptacje. Ciekawe rozwiązane widziałem kiedyś na artelis (serwis dziennikarstwa społecznościowego - można zdobyć trochę linków do stron) w każdym razie kilka pierwszych artykułów napisanych do serwisu było sprawdzane przed dodaniem a po przekroczeniu określonej ilości były dodawane automatycznie i od razu po wysłaniu - dopiero później sprawdzane i ewentualnie usuwane lub edytowane przez serwis.

Ostatnio zmieniony: 2010-12-03 10:38:26

Czekanie od poniedziałku to jest rzeczywiście problem. Fajnie jakby była możliwość, aby także np. eksperci w danych kategoriach mogli w nich akceptować porady. Może to by przyśpieszyło proces. Sądzę, że odrzucenie porady byłoby jakoś wyraźnie widać...

Pozdrawiam,
Agnieszka

Ostatnio zmieniony: 2010-12-03 10:39:30

Administracja pewnie pracuje nad czymś większym :-) Super! ;]

Ostatnio zmieniony: 2010-12-03 11:15:47

Froch, masz rację - pracujemy nad czymś większym :)

Regulamin dla wielu Autorów jest nieczytelny (czemu się nie dziwię) i wile osób go łamie - stąd opóźnienia w publikacji porad.

Opracowaliśmy spójne zasady publikacji porad, które będą łatwiejsze do przyswojenia niż regulamin, co spowoduje, że proces akceptacji porady będzie krótszy. Niedługo je opublikujemy.

Pozdrawiam wszystkich!
MK

Ostatnio zmieniony: 2010-12-03 17:44:50

Problematyczna jest na przykład kwestia zdjęć - wielu Autorów podaje linki do "źródła", ale z punktu widzenia prawa autorskiego, to nie jest wystarczające. Jest poza tym kilka innych kwestii, w szczególności publikacja materiałów ze swojego bloga/ portalu. Chcemy te problemy rozwiązać wprowadzając jasne zasady.

Ostatnio zmieniony: 2010-12-03 17:47:42

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 02.12.2010
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚ać‡ lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem