Dyskusja na temat

Błędy

Nie wiem czy wszyscy tak mają ale na moim koncie, po dodaniu ulubionych autorów nie pokazuje się opcja, żeby ich usunąć. Klikając w "Ulubione porady" widzą opcję "usuń" jednak przechodząc do "ulubieni autorzy" takiej opcji już nie ma.

Można by to naprawić w najbliższym czasie?
Nie będę zakładał nowego tematu , dopiszę się tu . . W tej grupie dyskusyjnej nie da się przejść na drugą stronę tematów , bo wyskakuje błąd 404 , że nie może znaleźć strony .

Ostatnio zmieniony: 2010-07-16 08:58:10

Witaj,
Dzięki za wiadomość. Byłem co prawda pewny, że jakiś czas temu zostało to już zrobione, okazuje się, że jednak nie. Zgłoszenie zostało wysłane do osoby, która zajmuje się takimi rzeczami. Po weekendzie powinno działać.

Poza tym chciałbym zaznaczyć, że wszystkie zgłoszenia dot. błędów, które do mnie trafiają przez forum, czy drogą mailową, zostaną wdrożone. Nie wszystkie rzeczy mogę zrobić "od ręki" ze względu na ograniczone "moce przerobowe".

Ostatnio zmieniony: 2010-07-16 09:08:40

Dzięki za zgłoszenie Seyonne, zajmiemy się tym dziś.

Ostatnio zmieniony: 2010-07-16 09:41:15

Błąd z grupą dyskusyjną naprawiony. Ten z ulubionymi poradami się robi.

Ostatnio zmieniony: 2010-07-17 08:46:34

Oczywiście chciałeś napisać "Ten z ulubionymi autorami się robi" bo przy poradach to działa :)

Ostatnio zmieniony: 2010-07-18 09:33:46

Nie działa obecnie również link:

http://www.zaradni.pl/porady

więc nie można zobaczyć wszystkich porad.

Ostatnio zmieniony: 2010-07-18 11:13:44

zaradni.pl/porady - naprawione. Błąd był działaniem ubocznym innych zmian.

Ostatnio zmieniony: 2010-07-19 11:36:19

A ja mam błąd w naliczaniu zarobków . Wyświetleń przybyło , a kasy ubyło . Nawet przy niektórych poradach było przedtem więcej kasy niż jest teraz . I ogólnie wyszło na to że mam kilkadziesiąt wyświetleń więcej , a kwota taka sama . Jakiś błąd ?

Ostatnio zmieniony: 2010-08-02 23:29:09

A ja dodam, że czasami po dodaniu nowego kroku porady, nie mogę załadować zdjęcia. Muszę wtedy wysłać nieuzupełnioną, a następnie zrobić edycję. Wtedy wszystko działa.

Niestety nie zauważyłem, kiedy dokładnie to się dzieje. Będę obserwować.

Ostatnio zmieniony: 2010-08-05 21:56:24

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 15.07.2010
Dodaj opiniꙠo stronie
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może dział‚ać‡ lepiej. Dowiedz się™ więcejRozumiem